|
|
|
A mnie tam bardziej rażą hutnicy pijący piwo na chodniku przed kioskami, na stojaka byle szybko bo za 5 min MKS i nie szkodzi że zima i -5 na dworze.
O piciu na plaży to osobny rozdział, jak widzę takiego w mokrych szortach zawsze się zastanawiam czy to aby od kompieli czy może zawór popuścił, a dlaczego wchodzą do wody tylko do pasa to nawet wiedzieć nie chcę. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT No i??? Nagość to coś zupełnie naturalnego! Szkoda, że u nas taka wiocha, że każdy boi się rozebrać na basenie, by się porządnie wymyć... żenujące... w każdym większym mieście, w każdym rozwiniętym innym kraju to coś zupełnie normalnego, że w męskiej szatni chodzi się po prostu nago, ale nie w umysłach zacofanych ludzi z wioski... w USA po WF-ie każdy idzie pod prysznic nago i nikogo to nie dziwi, a u nas skandal... żenujące... Wiesz w jakich kapielówkach Amerykanie odpoczywają na plażach ? W takich prawie do kolan. Wyjście w slipowatych kąpielówkach może spowodować przyjazd policjantów, demoralizacje innych itp. Nikt Ci nie zabrania paradować z fajfusem na wierzchu, po swoim prywatnym mieszkaniu ale nie każdy chciałby "to" oglądać w miejscach publicznych |
|
|
|
|
saper72 a co ma twój post wspólnego z tematem ????????
|
|
|
|
|
CYTAT ("kolo1") saper72 a co ma twój post wspólnego z tematem ???????? Czytaj dokładnie wypowiedź sapera72... Plaża,mokre szorty,zawór popuścił,to nawet wiedzieć nie chcę - jak nic gej,dewiant lub wariat,kochający inaczej... Nie lubi,huciaków bo któryś odrzucił jego zaloty godowe,a w zemście młodzieniec,próbuje rozwijać kampanię,że rozbójników/alkoholików tam widzi... O alei kondomów,koło Alutecu nie słyszał,co się tam wyprawia... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
reiker
wstawiasz czasem spację po przecinku niechluju? |
|
|
|
|
Reiker ochlaptusie idź na piwo tylko wylej się w chałupie po co zawór ma cierpieć.
Szkoda siurasa na huciaka brudasa, co mu odór piwska trska z pyska. |
|
|
|
|
CYTAT ("different") Jako były pracownik Żabki\...\(studia wyższe, podyplomówka,MBA)\...\a potem jak cytrynę wycisnęli i porzucili pewnego pięknego słonecznego dnia klucz do sklepu zabrali, ubranie służbowe zdjąć kazali i won....tak było,na przenajświętszą panienkę przysięgam ! Ten tekst urzekł mnie najbardziej... Niewiele umiem ale zapewniam szybką naukę fachu (kurs szybkiego czytania i pisania mam za sobą).Znam internet jak własna kieszeń, pracy fizycznej się nie boję (byle by była lekka).Lubię pracować w zespole a szczególnie sam.Posiadam łatwość nawiazywania nowych znajomości po % więc niepijący pracodawcy odpadają,gdyż nie znajdziemy ze sobą wspólnego języka. Czy będzie ze mnie fachura mechanior?? oszczędźcie sobie głupich wpisów,to sprawa istotnia z punktu widzenia mojej egzystencji. Z takim bagażem doświadczeń i bólów,coś tam brzęczysz,jak ci nie pasuje,to nie czytaj,uwagę możesz sobie... Najbardziej odpowiednim partnerem do rozmowy,dla ciebie będzie saper72 amator wierszokleta... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Najbardziej odpowiednim partnerem do rozmowy,dla ciebie będzie saper72 amator wierszokleta... Lepszy rydz niż nic, natomiast zastanawiajacy jest fakt, że Ty nie możesz znaleźć odpowiedniego partnera do konwersacji. CYTAT Ten tekst urzekł mnie najbardziej A mnie ten oto wątek sprzed trzech lat... Widać nic sie nie zmieniło http://fabry(...)e=&str=1 |
|
|
|
|
Z góry chciałem przeprosić,kopulującą się parę,na którą nieopatrznie natknąłem się,w piątkowy wieczór,w tym zagajniku obok Slonecznej,szukajcie,moi drodzy ustronniejszych kątów/miejsc...
To co sie teraz wyprawia to istna sodoma i gomora,człowiek chce zaczerpnąć świeżego powietrza,podczas spaceru,nie wiedząc że zmuszony będzie,natykać się na takie widowisko(a)... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
kompieli saper pozdro
|
|