|
|
|
dokąd wg was pks powinien uruchomic nowe kursy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT dokąd wg was pks powinien uruchomic nowe kursy? Zależy kto ma na tym skorzystać: ludzie czy pks Bo jak ludzie to powinni jeździć wszędzie, ale patrząc realnie na zysk pksu to właściwie należałoby się pozbyć niedochodowych lokalnych kursów, a takich jest jeszcze sporo. Lepiej się opłaca wziąć 40 osób i wywieźć kilkaset kilometrów w Polskę niż turlać się po wioskach za parę zł. Jak dla mnie nie ma jakichś szczególnych potrzeb jeśli chodzi o PKS. Przydałoby się pewnie uruchomić jakiś kurs w rejon nadmorski, ale to sezonowo, lipiec-sierpień. Przejeżdża jakiś PKS przez StWolę nad morze, ale specjalnie kurs nie jest korzystny i nie wiem czy jeszcze nawet jeździ. Myślę, że w okresie wakacyjnym mógłby się sprawdzić dobry kurs klimatyzowanym Irizarem, wysokim Solkiem, albo Setrą "trzysetką" |
|
|
|
|
W do Rzeszowa - szczególnie w sobotę i niedzielę - nie rozumiem czego zredygnowali np. z kursów 5:15.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|