Dołączył: 20 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Forever Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Stalowej Woli bądź okolicach jest zegarmistrz godny polecenia, taki który potrafi skutecznie naprawić stary zegarek mechaniczny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na pewno dobry jest ten z ul. Czarnieckiego, koło dawnego "Misia".
|
|
|
|
|
Zgadza się! Też poleciłbym tego pana z ul. Czarnieckiego. Dla mnie jest to konkretny gość który od razu mówi czy coś da się naprawić czy też nie.
|
|
|
|
|
nie ma lepszego od niego ;] jak bardzo zalezy to naprawi wszystko, tylko kwestia poczekania np 6 miesiecy az trafi na czesc
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
osobiście polecam Leszka Ogorzałka - Tarnobreg ( koło placu czerwonego ) expresowa naprawa i przede wszystkim nie zdziera kasy jak tu w Stalowej ( porównywałem ceny zegarków na prezent i powiem że ceny tu są ok. 20 - 30 % wyzsze a więc i pewnie usługi )
|
|
|
|
|
TU w Stalowej to wszyscy zdzieraja......bez komentarza. Albo dobra robota za czym idzie cena albo .......Tarnobrzeg.
Gość na Czarnieckiego pomiędzy Miś a Oprawą Obrazów.....wie co robi Nie strach mu oddać zegar tym bardziej staru. Przynajmniej bebechy sie swoje odzyska...a nie podmiankę na jakiś badziew. |
|
|
|
|
zdzierają zdzierają !! przykład kolejny : jeden z serwisów komputerowych w Stalówce, nie będę podawał który gdyż ja osobiście z niego nie korzystałem, nie dość że znajomy przepłacił kuppe kasy to jeszcze sprawną część zamienili na sprawną ale o gorszych parametrach twierdząc że tamta była zła....dlatego robiąc zakupy jakie kolwiek czy chcąc porady serwisanta jadę z tej norki!!
|
|
|
|
|
tylko ten obok "misia"
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
gdzie oprócz Misia naprawie zegarek ? Może gdzieś jakiś nowy zegarmistrz się otworzył ?
|
|
|
|
|
Pan z Czarnieckiego, bo tylko taki pozostał prawdziwy zegarmistrz.Pozostało jeszcze kilku wymieniaczy baterii.Niestety powoli zamierają stare zawody.Nowy na czym ma się nauczyć, jak są zegarki same kwarcowe.
|
|
|
|
|
Pan z Czarneckiego właśnie wróciłem od niego.Super
|
|
|
|
|
Tzw. Pan z Czarnieckiego to dopiero zdzierca! Poszedłem z zegarem produkcji ZSSR, Pan pooglądał i powiedział 80zł za naprawę, więc mówię, że muszę się zastanowić, bo cena zegara jest chyba mniejsza od naprawy, odpowiedź Pana była "albo teraz albo wcale, nie ma zastanawiania". Dziękuję za uwagę i życzę zdrowia.
|
|