|
|
|
Tak jak w temacie. Wie ktoś gdzie mogę go dostać?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Koło hali targowej w budynku gdzie kiedyś kiedyś był bajer bar. Jest tam punkt wywoływania zdjęć z cyfrówek i tam sprzedają papier fotograficzny. Ja tam kupowałem A4. W dawnym karenie a teraz komputroniku (budynek "arka") możesz kupić mniejszy format.
|
|
|
|
|
Dzięki wielkie. A ortientujesz się może w jakiej cenie A4? ; >
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Teraz A4 płaciłem 5.99zł za sztukę
Kilka lat temu był papier HP A4 po 2zł sztuka, teraz nie mogę na niego trafić. |
|
|
|
|
CYTAT Tak jak w temacie. Wie ktoś gdzie mogę go dostać? hmm taka odpowiedz zdaje sie w Twoim stylu bedzie :] poszukaj w rybnym albo aptece? CYTAT Dzięki wielkie. A ortientujesz się może w jakiej cenie A4? ; > rusz 4 litery i zobacz :] milo nie?^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wiemy ifg, że u ciebie z rozumkiem cięzko ; >
|
|
|
|
|
Ja papier foto kupowalem w ltp-topie kolo bylego da grasso i w AND |
|
|
|
|
I jeszcze jedno ifg ; >
Jeśli ktoś pyta gdzie kupić róże bądź jakiś drobny bukiecik, suchy szampon to proszę cie.. nie ośmieszajmy się. Pytam o papier na forum gdyż obchodziłam już po tesco, centrum i inne sklepy nawet fotograficzne a papieru jak nie mogłam dostać tak nie dostałam a może akurat ktoś jednak wie gdzie go dostać ; ] INTELIGENCIE' -,- |
|
|
|
|
CYTAT ("miła_01") a może akurat ktoś jednak wie gdzie go dostać ; ] Papier Photo na Allegro,masz do wyboru... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT I jeszcze jedno ifg ; > Jeśli ktoś pyta gdzie kupić róże bądź jakiś drobny bukiecik, suchy szampon to proszę cie.. nie ośmieszajmy się. Pytam o papier na forum gdyż obchodziłam już po tesco, centrum i inne sklepy nawet fotograficzne a papieru jak nie mogłam dostać tak nie dostałam a może akurat ktoś jednak wie gdzie go dostać ; ] INTELIGENCIE\' -,- jej, jednak nie bylo milo i w srodku sie kisilo :] fajnie sie wytlumaczylas, wyszlo jeszcze ze niegramotna jestes, nie ma jak zjezdzic pol stalowej w tym sklepy nawet fotograficzne i sie nie dowiedziec gdzie kupic kartke a4 papieru ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
miła_01 koleżanko ile kartek jest Ci potrzebnych ??
|
|
|
|
|
biuroplus
na szt. Kwieciński |
|