|
|
|
Witam niedawno znalazłem nowa sieć serwerów cstw.xaa.pl. Czy jest to kontynuacja csstalowa wola i serwery będą wzorowane na starych? Jak na razie ruchu to oni nie mają, ale chętnie bym pograł z kolegami z stw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Csstalowa była fajna no ale wiadomo funduszy na utrzymanie zabrakło i upadła. Myślę że jak więcej osób będzie na cstw to się nawet rozwinie tylko oby szybko nie upadła.
|
|
|
|
|
Na razie maja mało slotów, ale myślę że jak im przybędzie ludzi to z 24 będzie.
Widzę że mają małe problemy z serwerami, ale podobno na dniach maja zmienić na jakiś stabilny. CYTAT Od dnia wczorajszego borykamy się z problemem niedziałającego serwera. Sytuacja ta spowodowana jest awarią w firmie hostingującej. Ciężko jest nam określić, kiedy sytuacja ulegnie zmianie, osobiście mamy nadzieje, że stanie się to jak najszybciej, ale są to przyczyny od nas niezależne. Prosimy o zrozumienie i cierpliwość. Administracja Ciekawe ile ta awaria potrwa. Osobiście jeszcze nie grałem ani razu na ich serwerze. |
|
|
|
|
ziom i mikio masz ostrzeżenie za dublowanie postów i dublowanie konta. Ja widzę twoje IP. No chyba że rozdwojenie jaźni to zamiast serwera Cs polecam oddział w szpitalu.
ps. jak już prowadzisz dyskusje sam ze sobą to się porządnie wyloguj bo napisałeś 3 posty z tego samego konta, pomyliłeś konta. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Już im serwer działa.
|
|