|
|
|
Mam już 4 lata i dalej jestem samotnym psim mężczyzną. Kupa ze mnie psa! 3 kg żywej wagi, fryzura czarna, podpalana, klata jak u pirata, a dziewczyny jak nie było tak nie ma. Cóż tak to jest jak się mieszka na Ozecie Może tutaj znajdę swoją drugą połowę, na dobre i na złe
//moderowano// zubrstw - nabijanie postów, zły dział //moderowano na prośbę autora przywróciłem - SM Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
Życzę powodzenia
Chyba będzie ciężko. :) |
|
|
|
|
CYTAT Mam już 4 lata i dalej jestem samotnym psim mężczyzną. Kupa ze mnie ..... Z takim imieniem, to Ci życzę powodzenia. Ja odpadam, jestem żonaty. |
|
|
|
|
CYTAT Ja odpadam, jestem żonaty. A to Ty też jesteś psem?? Czy tylko oferowałeś takie usługi, będąc jeszcze kawalerem? Chyba nie do końca zrozumiałeś temat
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
CYTAT A to Ty też jesteś psem?? Czy tylko oferowałeś takie usługi, będąc jeszcze kawalerem? Chyba nie do końca zrozumiałeś temat Doskonale go zrozumiałem, widać Ty nie zrozumiałaś żartu. Odpowiadając na Twoje pytanie, czy "też" jestem psem, muszę Cię rozczarować, ale mam powody sądzić, że autor wątku psem nie jest. Wnioskuję ze stylistyki wypowiedzi. Widać, nie każdy się połapał w temacie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Życzę powodzenia Chyba będzie ciężko. Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mam już 4 lata i dalej jestem samotnym psim mężczyzną. Kupa ze mnie ..... Z takim imieniem, to Ci życzę powodzenia. Ja odpadam, jestem żonaty. Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A to Ty też jesteś psem?? Czy tylko oferowałeś takie usługi, będąc jeszcze kawalerem? Chyba nie do końca zrozumiałeś temat Doskonale go zrozumiałem, widać Ty nie zrozumiałaś żartu. Odpowiadając na Twoje pytanie, czy \"też\" jestem psem, muszę Cię rozczarować, ale mam powody sądzić, że autor wątku psem nie jest. Wnioskuję ze stylistyki wypowiedzi. Widać, nie każdy się połapał w temacie. Pozdrawiam Raczej nie, chociaż.... czasem zdarza mi się warczeć na męża Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
A tak na marginesie to jak tutaj dodać zdjęcie Kilera?
Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT Mam już 4 lata i dalej jestem samotnym psim mężczyzną. Kupa ze mnie psa! 3 kg żywej wagi, fryzura czarna, podpalana, klata jak u pirata, a dziewczyny jak nie było tak nie ma. Cóż tak to jest jak się mieszka na Ozecie Może tutaj znajdę swoją drugą połowę, na dobre i na złe teraz taJagoda, niestety musiałam założyć ponownie konto, bo tamto coś nie działało Ogłoszenie dalej aktualne! Szukam ,,dziewczyny" dla mojego ,,psiego chłopaka" Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT teraz taJagoda, niestety musiałam założyć ponownie konto, bo tamto coś nie działało Ogłoszenie dalej aktualne! Szukam ,,dziewczyny\" dla mojego ,,psiego chłopaka\" Jeśli Kiler ma metryke to może Ci pomogę. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT teraz taJagoda, niestety musiałam założyć ponownie konto, bo tamto coś nie działało Ogłoszenie dalej aktualne! Szukam ,,dziewczyny\\\" dla mojego ,,psiego chłopaka\\\" Jeśli Kiler ma metryke to może Ci pomogę. Niestety nie posiada Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT Niestety nie posiada Więc zamiast suczki proponuje kastracje. Kiler nie przyczyni się do zapychania schroniska a Tobie odpadną kłopoty z Kilerem. |
|
|
|
|
[cytat
Więc zamiast suczki proponuje kastracje. Kiler nie przyczyni się do zapychania schroniska a Tobie odpadną kłopoty z Kilerem.[/cytat] Facet "facetowi" proponuje taki los? Sam sobie najpierw skróć o kilka centymetrów a potem proponuj los eunucha biednemu psiakowi. PS.Ten wpis o poszukiwaniu "panny"pachnie mi sutenerstwem.... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Więc zamiast suczki proponuje kastracje. Kiler nie przyczyni się do zapychania schroniska a Tobie odpadną kłopoty z Kilerem.[/cytat]
Przenosząc to na rodzaj ludzki to według Ciebie tylko prezesi i dyrektorzy mogą mieć dzieci? Kiler ma należytą opiekę i po to założyłam ten temat, żeby nie było to rozmnażanie bez kontroli - na tyle rozumu jeszcze mam Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
szukam suczki dla psa.... ehem a moze ty potrzbujesz ostrej..... ? co?? a nie twoj pies
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat Więc zamiast suczki proponuje kastracje. Kiler nie przyczyni się do zapychania schroniska a Tobie odpadną kłopoty z Kilerem. Facet \"facetowi\" proponuje taki los? Sam sobie najpierw skróć o kilka centymetrów a potem proponuj los eunucha biednemu psiakowi. PS.Ten wpis o poszukiwaniu \"panny\"pachnie mi sutenerstwem....[/cytat] Nie przesadzaj Nie wiem jak dodać zdjęcie Kilera i w tym problem Po prostu mam takie poczucie humoru, może dla niektórych niezrozumiałe Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT Facet \"facetowi\" proponuje taki los? Sam sobie najpierw skróć o kilka centymetrów a potem proponuj los eunucha biednemu psiakowi. PS.Ten wpis o poszukiwaniu \"panny\"pachnie mi sutenerstwem.... Sam sobie to nietoperz na Bali, Bali to taka wyspa a nietoperz...zresztą Jusku zawsze możesz smyrnąć Kilera jak Ci szkoda klejnotów bez rodowodu . |
|
|
|
|
CYTAT szukam suczki dla psa.... ehem a moze ty potrzbujesz ostrej..... ? co?? a nie twoj pies Gościu nie przesadzaj Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT Przenosząc to na rodzaj ludzki to według Ciebie tylko prezesi i dyrektorzy mogą mieć dzieci? Kiler ma należytą opiekę i po to założyłam ten temat, żeby nie było to rozmnażanie bez kontroli - na tyle rozumu jeszcze mam Problem jest innej natury. Jak by szczeniak Huskiego kosztował 2000 tyś. zł to zdecydowana mniejszość traktowała by je jako chwilowa uciecha dla dziecka, do zabawy. Niby rasowe psy w okazyjnej cenie przyczyniają się do chwilowej mody, mody która szybko przemija i pozostaje balastem. Taniego balastu mozna łatwo się pozbyć. Tyczy się do Malamutów, Huskich, Labradorów, Ratlerków itp. Napisałaś "żeby nie było to rozmnażanie bez kontroli" więc skoro Kiler nie ma "kwitów" to nie wiesz jakie choroby dziedziczy. Zapewne Kiler ma należytą opieke ale czy jego potomstwo będzie taką miało ? Nie przyczyniaj się do powiekszania grupy pseudohodowców |
|
|
|
|
Napisałaś \"żeby nie było to rozmnażanie bez kontroli\" więc skoro Kiler nie ma \"kwitów\" to nie wiesz jakie choroby dziedziczy.
Nie przyczyniaj się do powiekszania grupy pseudohodowców[/cytat] Ok, w porządku! Być może widzę to inaczej. Traktujemy naszego psa jak członka rodziny i znów przenoszę tłumaczenie na rodzaj ludzki. Gdybyś wiedział, że za kilkanaście lat zachorujesz na genetyczną chorobę spłodziłbyś dzieci? Ja nie wiedziałam, mam chorego syna i nie zamierzam go ani ,,usypiać" ani ,,wyrzucać z domu". Być może przyczynię się do powiększenia grupy ,,pseudohodowców"? Co do Kilera to pewnie przyczyniam się do powiekszania grupy pseudohodowców! - tu się z Tobą zgadzam, ale nie wiem czy zdołasz mnie przekonać, że moja decyzja jest niewłaściwa? Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
CYTAT Co do Kilera to pewnie przyczyniam się do powiekszania grupy pseudohodowców! - tu się z Tobą zgadzam, ale nie wiem czy zdołasz mnie przekonać, że moja decyzja jest niewłaściwa? Jeśli chcesz sie przekonać to proponuje wizyte w schronisku, w boksie z małymi psami. |
|
|
|
|
Nie potrafię dodać zdjęcia, ale tu można zobaczyć mojego pupilka
http://www.wiado(...)662.html Zanim zdiagnozujesz u siebie depresję lub niską samoocenę, najpierw upewnij się, czy nie otaczają Cię IDIOCI... |
|
|
|
|
Tak wogóle to jak cel masz w tym wszystkim ? Gdy by to była suka i szukała byś psa , no to wiadomo - szczenieta.
Chodzi o to by Kiler "coś" zaliczył ? Zaciekawiło mnie jedno zdanie z Twojego art : "Rozłożyste drzewa jaśminu maskują wszystko, co pies pozostawi" Tzn. że nie sprzątasz po swoim Kilerze ? |
|
|
|
|
CYTAT Mam już 4 lata i dalej jestem samotnym psim mężczyzną. Kupa ze mnie psa! 3 kg żywej wagi, fryzura czarna, podpalana, klata jak u pirata, a dziewczyny jak nie było tak nie ma. Cóż tak to jest jak się mieszka na Ozecie Może tutaj znajdę swoją drugą połowę, na dobre i na złe moze jednak pozwol mu samemu wybrac, ewentualnie mu w tym potowarzysz... non serviam |
|