|
|
|
Interesuje mnie firma elektryczna MBI w NISKU.
Jakie aą klimaty płaca warunki pracy. Czy ktoś z was tam pracował? Pozdrawiam SZYMON |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=136611
ZAL.. jestes pracodawca czy sprawdzasz ile osob ma lepsze CV ? |
|
|
|
|
CYTAT http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=136611 ZAL.. jestes pracodawca czy sprawdzasz ile osob ma lepsze CV ? Dobre Proponuje założyć wątek z takimi "przypadkami". Proponuje kandydature autora tematu oraz "tą" od cadillaca i pazurów |
|
|
|
|
A ty co przyjaciel Firmy?
czy miłośnik RNI? |
|
|
|
|
CYTAT A ty co przyjaciel Firmy? czy miłośnik RNI? Oj Szymon Szymon %-) wtopa |
|
|
|
|
hehe !! w RNI najpierw robią potem myślą ! MATOŁY
|
|
|
|
|
Witam akurat pracowałem w tej dziwnej firmie , w której dzieją sie ciekawe rzeczy np. umowy są na gębe fachowcy z doskoku i zapier... totalny zaczynasz o siudmej a nie wież kiedy skończysz.
|
|
|
|
|
CYTAT ... totalny zaczynasz o siudmej a nie wież kiedy skończysz. Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi,że już nie pracujesz |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Witam akurat pracowałem w tej dziwnej firmie , w której dzieją sie ciekawe rzeczy np. umowy są na gębe fachowcy z doskoku i zapier... totalny zaczynasz o siudmej a nie wież kiedy skończysz. No z kimś piszącym tak jak ty, to chyba innej umowy nie można mieć jak na gębę życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|