|
|
|
CYTAT Najlepszy jest ostatni wers, który pasuje zarówno dla Ciebie, jak i dla Ewuni Mówisz znowu coś do mnie czy jednak do siebie, czyli koło mnie?? Bo z tego co wszyscy pamiętają, to twój kajak zwany czekoladą pierwszy zatonął na tym forum
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Zajmij się dziewko lepiej czytaniem kopert od tłumów wielbicieli.
|
|
|
|
|
czy Was naprawde nie interesuje tajemnicza ruina obok dworca pkp w rozwadowie? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
Nie robiłem żadnych zdjęć.
Ci co przyszli, nie potrzebują dowodów. A ci co nie przyszli...no cóż. Teraz pewnie mądrzą się na Stalowym Mieście. |
|
|
|
|
CYTAT ("scelerisque") Ja ye**ie POZNAŁAM!!! ???? MADAMMM! Wybacz,za tą małą prowokację scelerisque vel czekolado,cel był jeden: żeby zwrócić/przykuć/przyciągnąć,twoją bardzo wnikliwą uwagę => czy zadziałało/udało się Widać brzęczysz jak giez,który mobilizuje konia do działania... CYTAT ("scelerisque") ( rąbnę se ze trzy razy ścianę) Wybacz,ale z zasady nie korzystam z takich ofert,w trosce o twoje zdrowie,załóż wór na podobno inteligentną głowę,a pod siedzisko/zad podłuż/załóż pieluchę lub Pampers_a domyślasz się,po co,ehhh inteligentna podobno kobieta jesteś... CYTAT ("scelerisque") Madzik dobrze mówi, zniknij i nie wracaj Madzik milczy więc jest rozsądną kobietą... CYTAT ("scelerisque") "Dmuchanie w Twój żagiel - to radosna praca, więc odpłyń daleko i nigdy już nie wracaj Oj nie... CYTAT ("scelerisque") Dmuchanie w Twój żagiel - to radosna praca, Chyba nie jesteś godna uwagi,a o [Dmuchaniu] zapomnij... CYTAT ("ewciaaa") Bo z tego co wszyscy pamiętają, to twój kajak zwany czekoladą pierwszy zatonął na tym forum To tak jak z Titanikiem - wiele przyczyn,a za brak kapoka przymykam oko... CYTAT ("Florek-xxx") Nie robiłem żadnych zdjęć. Ci co przyszli, nie potrzebują dowodów. Wystarczyło napisać na Pw_u,i poznałbyś zapewne wspólnotę indywidualności,tego forum,bez selekcji i casting_ów.. Edit: Jeden klawisz Print Scrn [bez wydumanych,durnych skojażeń],a ile/ba wielkiej przyjemności/samozadowolenia sprawia scelerisque vel czekoladzie... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT bez wydumanych,durnych skojażeń Czy to też była prowokacja? Pewnie powiesz,że tak... Na Titanicu orkiestra grała do końca Myślę, że powinieneś skojarzyć się z Evcią.To jest dobra dziewczyna dla Ciebie. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
kolejne posty nie na temat będą lecieć
|
|
|
|
|
CYTAT Nie robiłem żadnych zdjęć. Ci co przyszli, nie potrzebują dowodów. A ci co nie przyszli...no cóż. Teraz pewnie mądrzą się na Stalowym Mieście. Czyli jestes zwykłym oszołomem i pieniaczem jakich tu wielu . Potrafisz tylko gadac...bla bla bla bla .Gdybys tam był na pewno byłbys w stanie opisac to miejsce . Nie dziwie sie ze na necie szukasz kumpli skoro tylko gadac i fantazjowac umiesz . |
|
|
|
|
O czym ty mówisz ?
Przecież opisałem to miejsce w pierwszym poście w tym temacie. A bywałem tam wiele razy, jeszcze zanim założyłem ten temat. |
|
|
|
|
Byłeś w środku, wnętrzu ?
Jakie wrażenia? Było przyjemnie i miło, czy raczej ciemno i gorąco? |
|
|
|
|
Florek..nie wykrecaj kota oognem bo sie osmieszasz. Z zewnatrz to kazdy widzial a Ty miales wejsc do srodka i wlasnie relacji takiej oczekujemy..czyli opisanie wnetrza tego budynku . No ale chyba na oczekiwaniu sie zakonczy bo zapewne nie byles , nie widziales ...
|
|
|
|
|
Ale co tu opowiadać?? W latach 90, wszędzie odłaził tynk, farba olejna złaziła z drewnianych elementów, niepomalowane drewno parciało, była wilgoć i grzyb. Drewniana podłoga skrzypiała, wiało wybitymi szybami i było ciemno. Za dzieciaka super zabawa, splądrowane było wsio.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Podwórza na zamkniętym murem i drewnianą bramą dziedzińcu jest całkowicie zarośnięte starymi jabłoniami.
Część piwniczna jest odcięta od budynku mieszkalnego (właściwie piwnica tworzy odrębny budynek). W budynku mieszkalnym znajduje się dużo starych, zniszczonych mebli. W przejściach między poszczególnymi pomieszczeniami wciąż są drzwi - drewniane, pomalowane na biało. W niektórych oknach zachowały się resztki ozdobnych firanek. To musiał być kiedyś śliczny budynek. |
|