Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT JA OSOBISCIE NIEPOLECAM Godawskiego niekupowałem auta u niego ale znam go i wiem cos niecos wiec niepolecam kazdy kto kupóje to niby niebite i liczik tez ok ale ja wiem swoje wiec niepolecam kazdy zrobi jak uwaza Ja się nie dziwię że nie kupójesz aut, bo trzeba by wypełnić w urzędach jakieś papierki, dokumenty, formularze. Jakby osoba obsługująca, zobaczyła Twoją ignorancję ortograficzną to pękłaby ze śmiechu i nie miałby kto zająć się sprawą rejestracji pojazdu. o kurrr miszcz śfiata poziom edukacji sięgnął dna ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeby nie bylo to on nigdzie nie napisal ze aut nie kupuje :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT zeby nie bylo to on nigdzie nie napisal ze aut nie kupuje :] że "kupóje" również nie napisał |
|
|
|
|
CYTAT że \"kupóje\" również nie napisał jasne, ale wczesniej sugerowales ze tego nie robi iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT no chcę kupić audi a3 z 2004 roku, 1,6 w benzynie, 115 koni, wszystkie szyby z 2004 oprócz tylniej - jest z 2007, auto sprowadzone z włoch i ma 90 000 przebiegu - zaniepokoiła mnie ta mała liczba i niewiem tez czy po sprawdzeniu auta w salonie po numerze win oby bedą tą prawdziwe informacje..... Jeśli sprowadzone z Włoch to na 99% było bite.Ja bym sobie odpuścił... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|