|
|
|
Montaż cyfry+ oraz jej ustawienie, kto się tym zajmuje w Stalowej Wola i ile wynosi cena tej usługi?
Mój mail to anka09k_(at)_o2.pl proszę w mailu zostawić swój nr. telefonu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolaczam sie do pytania interesuje mnie podlaczenie anteny na n tv
|
|
|
|
|
Ważną informacją dla ewentualnego montera jest to czy to jest dom wolnostojący czy blok. I ewentualnie czy jest możliwość zamontowania uchwytu antenowego na balkonie (wtedy odpada ciężki montaż uchwytu). Jeśli uchwyt na ścianie, to czy ściana jest ocieplana (wtedy trzeba użyć trochę innego mocowania). Cena może oscylować w okolicach 100 PLN w górę (w zależności od komplikacji). Najłatwiej jest kiedy uchwyt montujemy do balustrady balkonu - wtedy cena takiej usługi nie powinna być większa niż 100 PLN + ewentualne koszty materiału.
|
|
|
|
|
moja antena ma byc zainstalowana na balkonie w bloku,do rurki ktora musi byc przymontowana do balustrady , interesuje mnie tez polaczenie wszystkiego z tv , no i konfiguracja prosze o info o ceniealbo tu albo priv
|
|
|
|
|
cyfra, enka, polsat, tv TRWAM.
Cena - dogadamy się. Jak potrzeba to pisać na priv nr telefonu to zadzwonię i porozmawiamy o sprawie. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
dołączam się do pytania.
wkrótce będę potrzebował zamontować i ustawić na hot birda antenę cyfry plus. szczegóły: blok ocieplony, montaż anteny do ocieplonej ściany, VI piętro. antenę z konwerterem typu twin mogę kupić u dystrybutora cyfry+, cena 98 zł. na allegro to koszt ok. 115 zł. co wybrać? czy montaż anteny trzeba zgłaszać w spółdzielni? proszę o wiadomości na pryw. |
|
|
|
|
CYTAT dołączam się do pytania. wkrótce będę potrzebował zamontować i ustawić na hot birda antenę cyfry plus. szczegóły: blok ocieplony, montaż anteny do ocieplonej ściany, VI piętro. antenę z konwerterem typu twin mogę kupić u dystrybutora cyfry+, cena 98 zł. na allegro to koszt ok. 115 zł. co wybrać? czy montaż anteny trzeba zgłaszać w spółdzielni? proszę o wiadomości na pryw. a do balustrady balkonu nie można? Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
do balkonu nie można, bo balkon wychodzi w kierunku ul. poniatowskiego. a anteny są skierowane na al. jana pawła II
|
|