|
![]() |
|
Właśnie kończymy remont salonu i przyszła pora na umeblowanie. Możecie polecić jakiś dobry sklep meblowy ? Chodzi mi o jakiś zaufany sklep z w miarę przystępnymi cenami
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
w stalowej: dwa salony halmar i abra. w nisku: limba
|
|
Dołączył: 22 Lip 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tylko nie halmar!!! dobrze ci radze. będziesz żałował zakupu
|
|
|
![]() |
|
Meble OK - rozwadów rynek
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
![]() |
|
limbe odradzam - tak w skrócie.
|
|
|
![]() |
|
Kupowałam 3 lata temu zestaw wypoczynkowy w abrze, dziś sofa nadaje się do wyrzucenia, trzeszczy jak stary tapczan, poza tym od nowości płyta pojemnika na pościel śmierdzi stęchlizną więc nie polecam.
Ostatnio rozglądałam się z mężem za kompletem do sypialni i trafiliśmy do limby. Tam Pan pokazał nam piękną sypialnię, podchodzę bliżej patrze a tam okleina odłazi z szafki nocnej! pytam o dlaczego tak> Czy wszystkie meble maja takie wykonanie? a Pan że z dachu im przecieka i dlatego tak odłazi... samo to... jakby bylo mokre to płyta by spuchła a tak odklejony pasek okleiny... Nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście jeśli chodzi o zakup czegoś porządnego? Czy po prostu w naszej okolicy nie ma sklepu z dobrze wykonanymi meblami, oczywiście w zdrowo rozsądnej cenie?! |
|
|
![]() |
|
Znajomi w limbie kupowali i bylo ok. W halmarze strasznie zdzieraja. Kupowalam szafki w abrze i 2 lata sie trzymaja bez zarzutu jak narazie. Przystepne ceny maja MebleOk w Rozwadowie.
A ja takze nie narzekam na sofe kupiona na rynku. Wyszlo taniej niz w salonie, 5 lat juz uzytkowana jest i jak narazie w bardzo dobrym stanie. |
|
|
![]() |
|
moi znajomi przejechali się właśnie na Halmarze... wszyscy mówili idź tam. Super jakość, przyszło co do czego, dziadostwo.!... o cenach to nie wspomnę. nawet po promocji jest tam drogo!!! co jak co , ale ja tam nie mam zamiaru nic kupić, nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto.
Odnośnie Meble OK nic nie słyszałam, ani plusów ani minusów. |
|
|
![]() |
|
O czym wy piszecie, przecież sklepy mebli nie produkują. Halmar, limba i wiele innych mają tych samych dostawców (największy to pewnie BRW, a krzesła to pewnie Nowy Styl). Oczywiście są między sklepami różnice w cenie, ilości asortymentu, obsłudze klienta, jakości ekspozycji , ale nie w jakości tego samego produktu (zakładając, że nie kupujemy produktów z ekspozycji).
Też kiedyś kupiłem sofę w abrze i teraz jest do dupy, ale mogę mieć pretensje do producenta i swojego wyboru, sklep tu nie ma nic do rzeczy. W halmarze drogo, ale sam sklep mi odpowiada (przestrzeń, przyzwoita ekspozycja, nigdy nie próbowali mi wcisnąć mebla ekspozycyjnego). W limbie sklep wygląda jak wyjęty z pierwszej połowy lat 90-tych. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
zgadzam się z maniac.jeśli chodzi i jakość to tylko wina producenta.a czasami widać jak byle ktoś wydziera się na sprzedawcę jakby to była jego wina.
![]() ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Jezeli chodzi o sklep to polecam halmar, kupowałem u nich meble do całego domu i ceny nie były takie straszna jak ktoś tam wspominał. A firma mebli to tylko i wyłącznie BRW, wszystkie inne albo nie dopasowane elementy albo chora instrukcja.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT O czym wy piszecie, przecież sklepy mebli nie produkują. Też kiedyś kupiłem sofę w ... i teraz jest do dupy, ale mogę mieć pretensje do producenta i swojego wyboru, sklep tu nie ma nic do rzeczy. Przynamniej jedna mądra wypowiedź. ![]() Kupujesz meble? Tanie? Idź na bazar... ...i nie dziw się potem,że są jakie są. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
ja kupowałem meble w parkowej (salon Resmar) w Nisku i wszystko w najlepszym porządku no i obsługa pierwsza klasa no i oczywiście zgadzam się z wypowiedzią maniac, złe meble to wina tylko i wyłącznie producenta sklep co ma do tego, przychodzą meble w paczkach, przecież sprzedawca nie ma rentgena w oczach a jak jakiś problem to wówczas sklep załatwia reklamację. Ja nie wiem co wam tak odpowiadają meble z BRW nic specjalnego i uważam że zdecydowanie przereklamowane.
|
|
|
![]() |
|
Najlepsze saloony meblowe są w Janowie Lubelkim i w Kraśniku na ul.Kolejowej, Halmar w Stalowej smiechu warty ze swoimi cenami jakiś kosmos niewiem kto tam kupuje. Polecam wycieczke do Janowa iKraśnika ogromy wybór i ceny normalne.
|
|
|
![]() |
|
Posłuchałem waszych rad i udałem się do salonów, które poleciliście...
Propos Salonu Halmar. Salon na prawdę duży i ładnie się prezentuje. Było z czego wybierać. Jednak jeszcze nie znając cen w innych sklepach, te już wydały mi się dość wygórowane. Jako, że nie lubie przepłacać udałem się do Abry. Sklep trochę gorszy wizualnie ale przecież nie o wygląd tu chodzi tylko o jakość mebli i cenę. Ogólnie wrażenia poztywyne aczkolwiek trochę mały ten salon a ciężko wybrać meble z katalogu. Upatrzyliśmy sobie Jeden zestawik ale postanowiliśmy jeszcze sprawdzić gdzie indziej... No i pojechaliśmy do Limby w Nisku. Tak jak ktoś wcześniej wspominał sklep z zewnątrz wyglądał jakby został w latach 90. Za to co innego w środku! Salon jest na prawdę duży i robi wrażenie w środku. Do tego obsługiwała nas bardzo miła Pani, która sama poleciła meble z fabryki "Dig-Net" (osobiście delikatnie zasugerowała żeby nie brać nic z BRW- także coś w tym musi być!) Cenowo wydały sie przystepne no i zamówiliśmy meble z "Dig-Net'u". Czas oczekiwania ok 2-3 tygodni bo niestety nie mieli tych mebli na stanie. No ale przecież warto poczekać trochę i mieć dokładnie takie meble jak się chce ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Ja również zrobiłam zakupy w Limbie i jestem bardzo zadowolona. Zamawialiśmy kuchnię na wymiar i komplet wypoczynkowy. Wszystko w największym porządku miła obsługa. Rozczarowana jestem hallmarem- nikt mnie nawet nie zauważył nie zapytał czy może w czymś pomóc tak więc poziom obsługi poniżej krytyki. Byłam jeszcze w kliku innych sklepach ale nigdzie nie mogłam znależć tego co potrzebowałam.
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam brw w mieszkaniu, w domach i nic, wsio z halmaru. Fakt poziom obsługi jest TRAGICZNY i mam nadzieje że ktoś z halmaru to czyta. Obsługa to głęboki PRL i mają gdzieś klienta.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
fakt żadne z tych sklepów mebli nie produkuje, ale powinny się zajac profesjonalnie klientem. W limbie jest również wiele do życzenia , jeśli chodzi o obslugę ale Halmar przebija wszystko i chyba wszystkich. Zero zainteresowania klientem, a gdy już podejdzie to widać że mało nie narobią w gacie.... Szcególnie ta czrna Pani ona to już za kare tam siedzi, powinna za jakiegoś mebla robić, nic nie można się od niej dowiedzieć, maskara! aaa jesli chodzi o jakiś rabat to wogóle o 10. 000 wydanych pieniezy 2% rabatu !!! śmiech na sali!!!!
Za ten sklep to ktoś powinnien się wziąść, bo nie powiem z wyglądu ładny ale na tym się jego PLUS kończy |
|
|
![]() |
|
w Tarnobrzegu od miesiaca jest nowy salon MEBLE BODZIO koło DAO i w starej biedronce przy rondzie na zwierzynieckiej meble oskar (na górze)
|
|
|
![]() |
|
CYTAT w Tarnobrzegu od miesiaca jest nowy salon MEBLE BODZIO koło DAO i w starej biedronce przy rondzie na zwierzynieckiej meble oskar (na górze) W Stalowej Woli też jest salon z meblami BODZIO na ul.1-go Sierpnia, a meble Oskar obok poczty w budynku Mostostalu. Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
meble Bodzio 2 dni temu kupowałem dobre ceny
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja kupowałam w BODZIO meble w nisku i jestem bardzo zadowolona. polecam
|
|
|
![]() |
|
Odradzam Oskara w stalowej woli, dowóz "gratis". Za to pomoc przy wniesieniu 1 mebla - 30zl.
|
|
|
![]() |
|
http://www.meblex.rzeszow.pl/
http://www.wipme(...)arent=33 Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
wybierz sie w sobote pod wiadukt z rana , tam stoja goscie ktorzy dostarczaja meble i do halmaru i do limby i do ambry i do oskara, pogadasz z nimi zrobia ci na wymiar i dowiozą we wskazane miejsce oszczedzisz min. 25% tego co mialbys zaplacic w salonie meblowym ;)
ps odnosnie łozek jesli nie chcesz aby ci trzeszczało to na rame nie bierz plyty tylko drewno - podłacisz jakies 100-150 ale masz spokoj na lata ![]() |
|