|
|
|
Wiecie czy już jest otwarte? Był tam ktoś? Chciałabym sie dzisiaj wybrać ale nie wiem czy już hula :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co to jakaś nowa restauracja, pizzeria \?
|
|
|
|
|
Oczywiscie ze czynna.Tak od okolo miesiaca.
Swietny klimat. |
|
|
|
|
A w jakim to miejscu?
|
|
|
|
|
Na krzyzowkach po prawej stronie,przed wjazdem na wiadukt.
|
|
|
|
|
tam gdzie był irish pub...
świetny klimat? żenada ! Gość robiący niby za kelnera popijający piwko w ceramicznym naczyniu... hehe! Brak popielniczki też bawi ! Temat jedzenia do oddzielnej wypowiedzi wszak powstrzymam się do momentu skosztowania makaronów http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT Na krzyzowkach po prawej stronie,przed wjazdem na wiadukt. Że gdzie?? |
|
|
|
|
że niby Irisha już nie ma?
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
A w jakich godzinach jest otwarty lokal?
|
|
|
|
|
CYTAT A w jakich godzinach jest otwarty lokal? Przestańcie kryptoreklamy tylko po prostu walcie jak leci: -jest nowy lokal(nazwa) -przy ulicy takiej a takiej(namiary z GPS plus opis) -jaki jest(cudowny wiadomo) -co można zeżreć i wypić(ogólnie to co wszędzie) ..i zachwycajcie się aż do osiagnięcia orgaz... Fqrwiają mnie takie reklamy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Weź się człowieku stuknij w łeb, nic już nie można sie zapytać bo wszystko to reklama. A do wiadomości poszłam w końcu wczoraj do Fiori. To też reklama? Uwaga reklamuje wszystkie knajpy w Stalowej!!
|
|
|
|
|
witam, ( to komentarz bez kryptoreklamy )
Irish Pubu nie ma teraz na to miejsce jest Mamma Mia ( czy jak to się pisze ). Lokal czynny do ostatniego klienta ( tak nam sie ze znajomymi przynajmniej wydaje bo nawet w środku tygodnia można siedzieć bez problemu do 24 czy też później ). Klimat ? Szału nie ma, może być. Jedzenie ? Bardzo dobre jak na standardy pizzeri/włoskich knajp w STW Obsługa ? Bardzo miłe Panie kelnerki Popielniczki są - wystarczy poprosić, a to chyba nie jest baaaardzo trudne... Pozdrawiam |
|
|
|
|
Mają jakąś stronę czy ulotki ? Miesiąc są a nawet słychać o nich nie jest ;) i google też nic nie pokazały.
|
|
|
|
|
Moim zdaniem fajny lokal, warto pizze sprobować, obsługa tez ok...a tym co się nie podoba nie muszą tam przychodzić i tyle w temacie
|
|
|
|
|
Popielniczki są - wystarczy poprosić, a to chyba nie jest baaaardzo trudne...
W tym temacie się mylisz.Będąc tam w piątek poprosiłem o popielniczkę dostałem kubek z wodą.To samo w klienci przy stoliku obok. Całą resztę Twojej wypowiedzi potwierdzam. |
|
|
|
|
nolano - trochę racji masz, jak byłem za pierwszym razem to faktycznie tak było ( zapomniałem )
ale wczoraj czy też 2 dni temu popielniczka już była normalna |
|
|
|
|
Potwierdzam jedzenie dobre, kelnerka bardzo miła, jeżeli chodzi o popielniczki nie wiem nie pale ale sprawdze następnym razem
|
|
|
|
|
Co do polielniczek i palenia to moim zdaniem niepowinno sie palic w restauracjach tam gdzie sie je.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI Jeżowe ...
wyobraź sobie takie magiczne miejsce jak stoliki na zewnątrz knajpy. Co więcej! Będąc w takiej czy innej restauracji nie trzeba wcale jeść, można np. wypić piwo |
|