|
|
|
Witam,
inetresują MNie opinie na temat Stalowowolskich biur projektowaych, architektów , którzy zajmują się wszystkimi sprawami związanymi z rozpoczeciem budowy domu ( pozwolenia, przyłącza ) ale także przebudowa domu i aranżacja wyglądu zewnętrznego bardzo proszę o opinie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam,
Odradzam Pana W. z Siedlanowskiego, którego biuro znajduję się w Tunelu. |
|
|
|
|
Ja rowniez odradzam to biuro.Pan bardzo nie słowny.Kreci.Trzeba miec stalowe nerwy ,troche sie ochodzic i odzwonic.
|
|
|
|
|
Odradzam,stoczylam walke z takim biurem projektowym w Stalowej Woli,a chodzilo mi o prosta rzecz
na dole piec i odpowiednia rura przeprowadzona przez strop i na gorze piec a mialo sie palić na dole,nie dalo się. Ściągmełam projekt takiego pieca z innego panstwa by udowodnic facetowi ,ze wszytko sie da tylko trzeba popracować rozumkiem. Sprawa przeprowadzenia rur na scianie zewnetrznej w ocieplonych kanałach tez sie nie dało do sciągnięcia zdjeć,ze sie da wiec probowali wykrecic sie polskim prawem budowlanym. Na wszystkie zezwolenia czekalam jedyne 11 miesiecy. Taki to budowlany koszmar. POLECAM NATOMIAST JERZY DRZEWI MIESZKA W LIPIE. |
|
|
|
|
CYTAT chodzilo mi o prosta rzecz na dole piec i odpowiednia rura przeprowadzona przez strop i na gorze piec a mialo sie palić na dole,nie dalo się. A może problemem była zrozumiała komunikacja? |
|
|
|
|
Polecam pania Marie Skromak.Jest to rzetelna i kompetentna osoba i nie czeka sie na projekt latami w przeciwienstwie jak u pana W D.
|
|
|
|
|
Osobiście polecam panią Grażynę Żyszkiewicz. Przesymapatyczna pani, uzgadnia każdy detal, pracowita i sumienna. Sam u niej robiłem adaptacje i jestem bardzo zadowolony i z wykonanej pracy i z ceny. Daj znać to prześle info na prv
|
|
|
|
|
Idea Projekt z Niska
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Jak w temacie .Mogę prosić o przesłanie informacji o architektach dokonujacych adaptacji projektuów n aprv. Dziekuje.
|
|
|
|
|
Ja polecam Pania Gale Tarse. U mnie robiła wszystko od zera tj. Dokumentacja z adaptacja, projektami wszystkich przylaczy. Odebralam wszystko ,,na gotowo,, ;) Milo, szybko I fachowo. Ja bylam szczerze bardzo zadowolona. Full serwis. Biuro ma kolo baru AJ.
|
|
|
|
|
a ja polecam biuro w mostostalu
... |
|
|
|
|
zdecydowanie mostostal znajomy korzystal z tej firmy i ejst zadowolony
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Dziękuje za informacje, Teraz wiem Kogo OMIJAĆ wielkim Łukiem
,a z których usług mogę skorzytać |
|