~~M.G. | |
|
|
CYTAT utraci Dla niekumatych: UTRĄCI bądź też po naszemu: UWALI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edit:
zakumałem watek sorki [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~M.G. | |
|
|
CYTAT co ty bredzisz człowieku?? jaką szwabską polibudą?? posrało Cie czy co? Nie interesuje sie Pan najwyrazniej wyglupami naszych radnych. Nie rozumie Pan rowniez, co jest o wiele smutniejsze, najprostszych figur retorycznych. Co Pan wlasciwie studiuje, Panie studentBG? |
|
|
~~M.G. | |
|
|
CYTAT edit: zakumałem watek sorki Najpierw pomyslec, potem mowic i nie bedzie problemow, ja sie nie obrazam, wiec luz |
|
|
~~jkljkl | |
|
|
CYTAT Powiedzial bym raczej, ze trzeba byc BARDZO zaradnym i trzeba miec MNOSTWO szczescia, zeby bez \\\"wejsc\\\" i \\\"plecow\\\" zlapac cos lepszego na poczatek, szczegolnie odnosi sie to do roznej masci humanistow i ekonomistow. Wystarczy sie wykazac, praca w dzisiejszych czasach to biznes, a nie przywilej Jezeli jest sie dobrym i pracodawca to zobaczy - stwierdzi ze moze dzieki nam duzo zarobic, wiec nie bedzie udziwnien. Pracodawcy boja sie obciazen dlatego wola odrzucic dobego niz przez przypadek zatrudnic kiepskiego pracownika - beda nastepni kandydacy. W kazdym razie nie zrzucalbym winy na to ze ktos jest niezatrudnialny na pracodawcow... |
|
|
|
|
|
CYTAT Wystarczy sie wykazac, praca w dzisiejszych czasach to biznes, a nie przywilej Jezeli jest sie dobrym i pracodawca to zobaczy - stwierdzi ze moze dzieki nam duzo zarobic, wiec nie bedzie udziwnien. Pracodawcy boja sie obciazen dlatego wola odrzucic dobego niz przez przypadek zatrudnic kiepskiego pracownika - beda nastepni kandydacy. W kazdym razie nie zrzucalbym winy na to ze ktos jest niezatrudnialny na pracodawcow... Piątka dla Ciebie za tą wypowiedź popieram [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
CYTAT student: edit: zakumałem watek sorki M.G: Najpierw pomyslec, potem mowic i nie bedzie problemow, ja sie nie obrazam, wiec luz co tu do myślenia?? hehe nie chodzi o Twoje obrażanie tylko moje niedoczytanie hehe [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~jeszce student | |
|
|
Panowie i panie chodzi o to ze w POLSCE system edikacji jest zły
liceaprofilowane nie przygotowują absolwentów do rynku pracy tak samo jak technika czy szkoły zawodowe, dlatego wszyscy idą na studia albo te bliższe albo dalsze zależnie od zasobności portfela jak i umiejętności. A po sskończeniu po 5 latach orki okazuje się ze pracy nie ma :( albo ją znajdują nieliczni w nietypowych deficytowych branżach po takich studiach ze włos się jeży na głowie i ludzie takich cieżkich sudiów unikają Zobaczymy jak bedzie ze mną mam nadzieje ze dobrze życie jak i studia są dla wytrwałych |
|
|
~~jeszce student | |
|
|
Panowie i panie chodzi o to ze w POLSCE system edikacji jest zły
liceaprofilowane nie przygotowują absolwentów do rynku pracy tak samo jak technika czy szkoły zawodowe, dlatego wszyscy idą na studia albo te bliższe albo dalsze zależnie od zasobności portfela jak i umiejętności. A po sskończeniu po 5 latach orki okazuje się ze pracy nie ma :( albo ją znajdują nieliczni w nietypowych deficytowych branżach po takich studiach ze włos się jeży na głowie i ludzie takich cieżkich sudiów unikają Zobaczymy jak bedzie ze mną mam nadzieje ze dobrze życie jak i studia są dla wytrwałych |
|
|
~~hhh | |
|
|
bezrobotny wyksztalciuch
|
|
|
~~Suonko | |
|
|
Oj trudno będzie
|
|
|
|
|
|
będzie dobrze
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~nnn | |
|
|
a radni i prezydent chcą budować kolejne uczelnie nie wiadomo po co i dla kogo - kolejnych bezrobotnych?!?
kto przyjedzie studiować do Stalowej skoro tu nie ma pracy? tu będzie studiować a do pracy wróci do siebie? |
|
|