NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2
GDZIE PO STUDIACH MOŻNA ZNALEŹĆ PRACĘ W STALOWEJ?,
~~M.G.
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 14:30  
CYTAT
utraci

Dla niekumatych: UTRĄCI bądź też po naszemu: UWALI

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 14:30  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 14:52  
edit:

zakumałem watek umiech sorki umiech

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG]
Prywatna wiadomość 

~~M.G.
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 15:00  
CYTAT
co ty bredzisz człowieku??
jaką szwabską polibudą?? posrało Cie czy co?

Nie interesuje sie Pan najwyrazniej wyglupami naszych radnych. Nie rozumie Pan rowniez, co jest o wiele smutniejsze, najprostszych figur retorycznych.
Co Pan wlasciwie studiuje, Panie studentBG?

~~M.G.
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 15:01  
CYTAT

edit:

Najpierw pomyslec, potem mowic i nie bedzie problemow, ja sie nie obrazam, wiec luz

~~jkljkl
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 15:12  
CYTAT

Powiedzial bym raczej, ze trzeba byc BARDZO zaradnym i trzeba miec MNOSTWO szczescia, zeby bez \\\"wejsc\\\" i \\\"plecow\\\" zlapac cos lepszego na poczatek, szczegolnie odnosi sie to do roznej masci humanistow i ekonomistow.

Wystarczy sie wykazac, praca w dzisiejszych czasach to biznes, a nie przywilejumiech Jezeli jest sie dobrym i pracodawca to zobaczy - stwierdzi ze moze dzieki nam duzo zarobic, wiec nie bedzie udziwnien. Pracodawcy boja sie obciazen dlatego wola odrzucic dobego niz przez przypadek zatrudnic kiepskiego pracownika - beda nastepni kandydacy. W kazdym razie nie zrzucalbym winy na to ze ktos jest niezatrudnialny na pracodawcow...

ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 15:45  
CYTAT

Wystarczy sie wykazac, praca w dzisiejszych czasach to biznes, a nie przywilejumiech Jezeli jest sie dobrym i pracodawca to zobaczy - stwierdzi ze moze dzieki nam duzo zarobic, wiec nie bedzie udziwnien. Pracodawcy boja sie obciazen dlatego wola odrzucic dobego niz przez przypadek zatrudnic kiepskiego pracownika - beda nastepni kandydacy. W kazdym razie nie zrzucalbym winy na to ze ktos jest niezatrudnialny na pracodawcow...

Piątka dla Ciebie za tą wypowiedź ok popieram

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 15:46  
CYTAT

student: edit:

M.G: Najpierw pomyslec, potem mowic i nie bedzie problemow, ja sie nie obrazam, wiec luz

co tu do myślenia?? hehe nie chodzi o Twoje obrażanie tylko moje niedoczytanie hehe

Prywatna wiadomość 

~~jeszce student
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 16:02  
Panowie i panie chodzi o to ze w POLSCE system edikacji jest zły
liceaprofilowane nie przygotowują absolwentów do rynku pracy tak samo jak technika czy szkoły zawodowe, dlatego wszyscy idą na studia albo te bliższe albo dalsze zależnie od zasobności portfela jak i umiejętności. A po sskończeniu po 5 latach orki okazuje się ze pracy nie ma :( albo ją znajdują nieliczni w nietypowych deficytowych branżach po takich studiach ze włos się jeży na głowie i ludzie takich cieżkich sudiów unikają Zobaczymy jak bedzie ze mną mam nadzieje ze dobrze

życie jak i studia są dla wytrwałych good

~~jeszce student
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 16:02  
Panowie i panie chodzi o to ze w POLSCE system edikacji jest zły
liceaprofilowane nie przygotowują absolwentów do rynku pracy tak samo jak technika czy szkoły zawodowe, dlatego wszyscy idą na studia albo te bliższe albo dalsze zależnie od zasobności portfela jak i umiejętności. A po sskończeniu po 5 latach orki okazuje się ze pracy nie ma :( albo ją znajdują nieliczni w nietypowych deficytowych branżach po takich studiach ze włos się jeży na głowie i ludzie takich cieżkich sudiów unikają Zobaczymy jak bedzie ze mną mam nadzieje ze dobrze

życie jak i studia są dla wytrwałych good

~~hhh
ff
Wysłany: 29 Sty 2009r. 16:56  
bezrobotny wyksztalciuch

~~Suonko
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 12:55  
Oj trudno będzienie wiem

ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 15:16  
będzie dobrze good

Prywatna wiadomość 

~~nnn
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 15:43  
a radni i prezydent chcą budować kolejne uczelnie nie wiadomo po co i dla kogo - kolejnych bezrobotnych?!?
kto przyjedzie studiować do Stalowej skoro tu nie ma pracy?
tu będzie studiować a do pracy wróci do siebie?

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »