|
![]() |
|
Szukam osoby która ustawi mi antene satelitarną N!!!!!!
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W kazdym sklepie maja jakis kontakt do monterow. Ale sprawa nie jest trudna. Dekoder ma miernik sygnalu.
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
Dołączył: 3 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tak, tylko biorac montera zaplaci pewnie kolo stowki, a samemu mozna to ustawic za free
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
my mielismy ustawiona ale po remoncie bloku juz 3 dni ustawiamy i sily nie mozemy zlapac:((((
\ |
|
|
![]() |
|
napisz na p.w gdzie to podjade.
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Robiłem to kilka razy. Mogę spróbować pomóc.
|
|
|
![]() |
|
podpowiedzcie mi jaki uchwyt wybrać, żeby przymontować antenę na ocieplonej ścianie bloku
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
zwykły uchwyt taki jakie montuje się do ściany, tylko kołki montażowe kup jakieś długie żeby złapały ścianę a nie tylko styropian
![]() |
|
|
![]() |
|
musi być montaż do ocieplonej ściany
![]() na ile cm trzeba będzie się wwiercić? ze 20? jak wiercenie wpływa na tynk i styropian? czy tynk nie kruszy się, nie odpada? i jeszcze jedno - potrzeba zgodę spółdzielni czy robić "na partyzanta"? |
|
|
![]() |
|
masz tu rozrysowane jak to ma byc zrobione zeby sie trzymalo stabilnie, i zeby dziura nie wyleciala w elewacji jak przywieje silniej.
![]() Uploaded with ImageShack.us Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
CYTAT musi być montaż do ocieplonej ściany ![]() na ile cm trzeba będzie się wwiercić? ze 20? jak wiercenie wpływa na tynk i styropian? czy tynk nie kruszy się, nie odpada? i jeszcze jedno - potrzeba zgodę spółdzielni czy robić \"na partyzanta\"? Przewiercić całe ocieplenie będziesz musiał i do ściany dobić, może 20cm nie będziesz musiał wiercić w tej ścianie, ale 8-10 by się przydało. Tynk i styropian nie odpadnie i nie powinien się kruszyć. Jeżeli ja bym montował to użyłbym nie kołka, lecz stalowej kotwy + duża podkładka. Np takiej jak tutaj: http://niczu(...)lacyjne& jak chcesz możesz wtedy zamontować tak uchwyt by obciążenia nie były przekazywane przez ocieplenie (kotew -> podkładka -> nakrętka -> dociągasz blokując kotew -> dajesz uchwyt i dokręcasz drugą nakrętką), możesz jeszcze czymś uszczelnić by woda nie dostawała się pod ocieplenie. Zgodę spółdzielni teoretycznie trzeba, ale ja bym olał komuchów ![]() Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|