|
|
|
Ludzie, po co się tak przekomarzacie z tym sklepem? rynek w swoim czasie zweryfikuje tą "inwestycję". Jeśli konkurują z innymi na uczciwych zasadach to niech sobie istnieją, niech tu będzie i 20 takich "centrów". Ja osobiście nic tam nie kupię, bo mam po prostu taki grymas i wielu taki też będzie miało... i na odwrót.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT // moderowano/ - zubrstw - post nie na temat Żubrze do kurwy nędzy! Mój post był jak najbardziej na temat, więc zanim coś zmoderujesz przeczytajżesz uważnie. Okej? Wyrażam się jasno, czy dalej niet? Żubrze, jeśli byłbyś kobietą, Twoje napady zieleni byłyby uzasadnione ciężkimi dniami, a tak....? No chyba,że Ci rybki wyzdychały Przyjmij zatem me kondolencje. ------------------------------------------- Dziś rano Zuberek w moderowaniu,przeszedł sam siebie. Przeszedł,stanął obok,popatrzył z podziwem i powiedział:"O qrwa! Jaki fajny debil ze mnie". Nawet jeśli Żubrzyku jesteś kobietą,burza jajników niczego nie usprawiedliwia. Znam wiele Pań(mających "to i owo" w danym dniu),ale Ty, jako facet nawet garów u Nich myć godzien nie jesteś.Automat robi to bardziej "ynteligętnie". Dajcie głupcowi władzę, a obali system. Z dedykacją: Gallus in suo sterquilinio plurimum potest - Kogut tylko na własnym gnojowisku dużo może. Seneka. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT // moderowano/ - zubrstw - post nie na temat Żubrze do kurwy nędzy! Mój post był jak najbardziej na temat, więc zanim coś zmoderujesz przeczytajżesz uważnie. Okej? Wyrażam się jasno, czy dalej niet? Żubrze, jeśli byłbyś kobietą, Twoje napady zieleni byłyby uzasadnione ciężkimi dniami, a tak....? No chyba,że Ci rybki wyzdychały Przyjmij zatem me kondolencje. ------------------------------------------- Dziś rano Zuberek w moderowaniu,przeszedł sam siebie. Przeszedł,stanął obok,popatrzył z podziwem i powiedział:\"O qrwa! Jaki fajny debil ze mnie\". Nawet jeśli Żubrzyku jesteś kobietą,burza jajników niczego nie usprawiedliwia. Znam wiele Pań(mających \"to i owo\" w danym dniu),ale Ty, jako facet nawet garów u Nich myć godzien nie jesteś.Automat robi to bardziej \"ynteligętnie\". Dajcie głupcowi władzę, a obali system. Z dedykacją: Gallus in suo sterquilinio plurimum potest - Kogut tylko na własnym gnojowisku dużo może. Seneka. Jako że mnie się podoba i sięzgadzam to nie edytuje "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
UP UP
Jakie opinie na temat nowo otwartego w Centrum ? był ktoś ? Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|