Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jak w temacie.. to jakis zart. Kebab 24/7 czyli 24 godziny na dobe. Probuje sie dodzwonic do nich juz 3 raz i... "Przepraszamy nie mozesz pozostawic tym razem wiadomosci poniewaz skrzynka odbiorcza jest pełna, prosimy sprobowac pozniej, dziekujemy, do widzenia"
Moze mi ktos to wyjasnic ?? Jezeli jest 24/7 i jestem glodny ... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
|
|
Pytanie tylko czy dowoz tez jest 24/7?
|
|
|
|
|
Mógłbyś podzielić się numerem telefonu. Nie mogę znaleźć w internecie, a chętnie bym wypróbował.
|
|
|
|
|
O piątej rano było czynne.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Po pierwsze czy oni w ogóle mają dowóz, bo w to wątpię, no ale... warto to najpierw sprawdzić.
Po drugie jeśli jest dowóz to czy też całą dobę. Po trzecie CYTAT Moze mi ktos to wyjasnic ?? Jezeli jest 24/7 i jestem glodny ... Ja jak jestem głodny to podchodzę do lodówki, wyciągam z niej jedzenie i zjadam. |
|
|
|
|
co z numerem telefonu i cennikiem, podzieli się ktoś?
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|