|
|
|
CYTAT ("Lament") Reiker,uwielbiam Twoje zawoalowania i niedopowiedzenia...Poza tym, doskonale orientuję się gdzie jest chemik na Sedlance... Moja droga,pogadajmy, o czymś co zwiemy: wabieniem lisa,nia teren,na myśliwskie,polowanie.... Co mogę kupić w cyt: w sklepie Karo => Lament,flaszkę,piw, czy aby - dostaniesz Białego Jeleńia/brak - najlepiej siedź na dupie... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Moja droga,pogadajmy, o czymś co zwiemy: wabieniem lisa,nia teren,na myśliwskie,polowanie.... Co mogę kupić w cyt: w sklepie Karo => Lament,flaszkę,piw, czy aby - dostaniesz Białego Jeleńia/brak - najlepiej siedź na dupie... Chciałbym być tak inteligentny, aby to zrozumieć. |
|
|
|
|
Reiker. Nie mam Ciebie zamiaru wabić, kuraku jeden
Konspirator - ja nawet nie chcę tego zrozumieć Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\"Lament\") Reiker,uwielbiam Twoje zawoalowania i niedopowiedzenia...Poza tym, doskonale orientuję się gdzie jest chemik na Sedlance... Moja droga,pogadajmy, o czymś co zwiemy: wabieniem lisa,nia teren,na myśliwskie,polowanie.... Co mogę kupić w cyt: w sklepie Karo => Lament,flaszkę,piw, czy aby - dostaniesz Białego Jeleńia/brak - najlepiej siedź na dupie... Reikerku , w karo jest "jelonek" z pompeczką,możemy sie tam razem przejśc jak chcesz mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Katarzyno, uważaj, bo i Tobie każe na dupie siedzieć ;) A "jeleń" jest, bo widziałam.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT Katarzyno, uważaj, bo i Tobie każe na dupie siedzieć ;) A \"jeleń\" jest, bo widziałam. Lament wiem ,że jest może my chodźmy kupmy mu hmmm tak na marginesie ja sie nikgo nie boję mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT ("Lament") Reiker. Nie mam Ciebie zamiaru wabić, kuraku jeden Lament.Co jak co, ale widziałaś ty kuraka/koguta z żółtym dziobem... CYTAT ("kasia868686") Reikerku , w karo jest "jelonek" z pompeczką,możemy sie tam razem przejśc jak chcesz Powiem tak - kusząca propozycja,z tak,naturalnie piękną kobietą,to byłby prawdziwy zaszczyt,zakupy w... Wybacz, ale nie skorzystam z propozycji - kto wie, może w przyszłości,spotkamy się... Białego Jelenia - mydełko [w płynie z cyt:pompeczką _ mnie nie interesowało] już kupiłem + płatki mydlane „D...ś”. CYTAT ("Lament") Katarzyno, uważaj, bo i Tobie każe na dupie siedzieć Nawet, nie śmiałbym - jeśli ktoś się nie czepia, a Kasia868686 tego nie robi,więc po co te głupie złośliwości,z twojej strony Lament... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT (\"kasia868686\") Reikerku , w karo jest \"jelonek\" z pompeczką,możemy sie tam razem przejśc jak chcesz [/quote]Powiem tak - kusząca propozycja,z tak,naturalnie piękną kobietą,to byłby prawdziwy zaszczyt,zakupy w... Wybacz, ale nie skorzystam z propozycji - kto wie, może w przyszłości,spotkamy się...[/quote] co mi tak słodzisz reikerku? mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT ("kasia868686") co mi tak słodzisz reikerku? I cóż,w tym takiego złego... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\"kasia868686\") co mi tak słodzisz reikerku? I cóż,w tym takiego złego... jeszze pomyslą,że romans mamy nie znasz ludzi;/ mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|