|
|
|
Ile biora w Sarze w Rozwadowie za zrobienie paznokci slubnych?
Dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Płaciłam 80 zł.
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Żona robila w czerwcu wyszlo 90 zl
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
za hybrydowy french manicure zapłaciłam 60zł.
a siedziałam 1,5godz. Wyszły super,tylko poleciłabym zapisać się do konkretnej osoby,bo przy stoliczku obok Pani nie była do końca zadowolona. |
|
|
|
|
Tylko do kogo? Bo ja tylko slyszalam, ze tam fajnie robia, ale niestety nie znam nazwisk Pań, ktore sa naaaajjj
|
|
|
|
|
nie polecam ksiezycowego spa...a przynajmniej pani "blondynki, dłuższe włosy" siedzialam chyba około godz. hybrydowy french. sam zaczął odpadać po 4 dniach, odchodził płatami więc o tyle plus ze nie musiałam iść tam ponownie by go ściągnąć. strasznie mi spiłowała paznokcie (tak jak ona sobie piłuje...:/) a miałam ladne.. nie do końca starannie wykonane
|
|
|
|
|
W Sarze najlepszą Panią od paznokci jest Agnieszka. Reszty pracujących Pań nie testowałam, więc nie powiem kogo unikać.
Za hybrydy placiłam 60 zł. |
|
|
|
|
Polecam gabinet Sara robiłam tam paznokcie ślubne wparwdzie 3 lata temu u Pani Agnieszki , ale warto było na moich paznokciach koszt 30 zł, polecam rónież zabiegi na buzie u Pani Basi rewelacja, wysoki poziom, pozdrawiam
|
|
|
|
|
A ja polecam salon Ladys na Czarnieckiego, za hybrydy zapłaciłam 50zł a pazurki miałam gotowe w 30 min!
|
|
|
|
|
jesli chodzi o makijaz to polecam sara w rozwadowie,ale pazurki to tylko i wyłacznie u Pani w budynku naprzeciwko biedrony na białych-tylko nie w gracji tylko w tym drugim salonie.
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
CYTAT jesli chodzi o makijaz to polecam sara w rozwadowie,ale pazurki to tylko i wyłacznie u Pani w budynku naprzeciwko biedrony na białych-tylko nie w gracji tylko w tym drugim salonie. to chyba chodzi o salon Oliwia, a pazurki robi Iza, polecam, zawsze u niej robię wieczorowy/ślubny make-up, przyjmyje w niestandardowe dni i godziny, nawet w niedzielę w razie potrzeby |
|
|
|
|
tak u pani Izy ale nie czesalam sie tam,wiecie moze jak tam fryzjerka robi wlosy ?
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
CYTAT tak u pani Izy ale nie czesalam sie tam,wiecie moze jak tam fryzjerka robi wlosy ? niestety nic pochlebnego nie mogę napisać o fryzjerkach, wszystko robią na jedno kopyto :( czy czesanie czy strzyżenie... jedynie farbowanie polecam, pracują na dobrych kosmetychach |
|
|
|
|
CYTAT A ja polecam salon Ladys na Czarnieckiego, za hybrydy zapłaciłam 50zł a pazurki miałam gotowe w 30 min! potwierdzam, szybko, sprawnie i przede wszystkim ładnie,polecam |
|