|
|
|
To jak dziewczyny który z naszych MOSiR-owych Ratowników jest najsympatyczniejszy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No jak to który? Moją uwagę przyciąga tylko jeden ratownik . Wysoki brunet, z zarostem i o ile dobrze słyszałam na basenie nazywa się Przemek albo Szymek, jakoś tak a jak Wasze spostrzeżenia?
|
|
|
|
|
Mnie się podoba ratownik o ksywce Rayman, z rocznika '92 . Jest najzayebiściejszy
|
|
|
|
|
szczyt zenady: byc ratownikiem, zalozyc konto i zapytac dziewczyn ktory sie im podoba. sadze ze lat masz niewiele, w glowie tez sieczka a jaraz sie mlodymi dupeczkami w strojach i oczekujesz przyklasku na forum. pamietaj jedno ze bedac ratownikiem bierzesz odpowiedzialnosc za bezpieczenstwo i zycie wielu osob, skupiaj sie na tym a nie na swoim sexi czekoladowym cialku i eksponowaniu swoich naprezonych kapielowek.
|
|
|
|
|
Betty30 - troszkę Cię zawiodę nie jestem chłopcem w czerwonych gatkach ;) , po rozmowie z kumplem postanowiłem zrobić taki post
ps. życie jest łatwiejsze bez napinki ;) pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT po rozmowie z kumplem postanowiłem zrobić taki post wiesz.. jakos sie nie spodziewalam innego tlumaczenia. chyba sie czesto nudzisz skoro po rozmowie z kumplem pytasz o takie rzeczy ps. powiedz kumplowi ze jak dla mnie obaj jestescie naj naj naj.. |
|