|
|
|
Czy jest na forum studentka lub student matematyki dla ktorego nie bedzie probloemem sprawdzenie kilku zadan do egzaminu z matematyki? Z gory dziękuję za osoby, ktore w swoich ogloszeniach podają zakres podstawowki, gimnazjum i matury podstawowej.
Zadania są z nastepującego zakresu materialu: - równania różniczkowe (I i wyższych rzędów) - równania cząstkowe (I i wyższych rzędów) - układy równań różniczkowych met. eliminacji, met. Eulera |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano/ - zubrstw - post nie na temat
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
//moderowano/ - zubrstw - post nie na temat
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie: odpowiesz/odpowiem na twoje pytania... Co to jest: Wskaźnik 70/30... Nie chcesz pomagac to nie pomagaj łaski BZ |
|
|
|
|
CYTAT ("Reiker") Mam pytanie: odpowiesz/odpowiem na twoje pytania... Co to jest:Wskaźnik 70/30... Drogi PolarnyStefku w/w wskaźnik mówi że: Matka Ziemia potrzebuje aby 70% zapierniczało/oszczędzało po to, aby wyrobić,na 30% bandy nierobów i innych świń wyrobić/zapracować/zarobić... Jakby nie Żubrstw rozwinąłbym bardziej wątek chyba TERAZ,to mnie cykor obleciał,a temat:był rozwojowy... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Ale ja Cie w ogole nie prosilem o odpowiedz wiec daruj sobie
|
|
|
|
|
CYTAT ("PolarnyStefek") Ale ja Cie w ogole nie prosilem o odpowiedz wiec daruj sobie Kapryśną miotłę mamy,i pozamiatane [więc bez obrazy Żubrstw] ... Miś,Kogut i męski szowinista/faszysta + odwaga,czegóż potrzeba,by zamknąć,usta krytykom... No i zaczął się stres - Reik ... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|