|
![]() |
|
Witam, czy ktoś może mi polecić dobrego Gastrologa, który dobrze robi gastroskopię, może być prywatnie Stalowa Wola, Nisko, Rzeszów.
Z góry bardzo dziękuję. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
podpinam sie pod temat, najchetniej poprosilbym o namiar do specjalisty, ktory wykonuje zabieg ze znieczuleniem...
|
|
|
![]() |
|
henryk rusielewicz z sandomierza, robie sobie gastroskopie regularnie 1-2 razy w tygodniu - polecam, bez znieczulenia tez jest milo
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
polecam Nisko i Pania Rakowską,w znieczuleniu na NFZ przemiła i przedelikatna pani.Robiłam miesiac temu gastroskopie bałam sie ale było ok.
|
|
|
![]() |
|
Jest również w Stalowej bardzo sympatyczny delikatny lekarz robiący gastroskopię...jest to pan Kiszka . Przyjmuje w szpitalu normalnie w gabinecie endoskopii....ale niestety zdaje sie że nie ma gabinetu prywatnego...
|
|
|
![]() |
|
ifeelgood ha ha ha
![]() Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ![]() A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie ![]() Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Ja leczę się u Rakowskiej z Niska.Wizyta z ugs jamy brzucha to koszt 80 zł.Prywatna gastroskopia w szpitalu w Nisku od 120 do 160 zł(jeśli pobierane są wycinki do badania). uprzejma,konkretna ,wszystko wyjaśni.Gastroskopia w jej wykonaniu naprawdę do przeżycia-niebolesna, delikatna -jednym słowem ok.
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
![]() |
|
Rakowska z Niska została mi również polecona tylko podobno do 4 PAŹDZIERNIKA jest na urlopie :( może jakiś inny dobry gastrolog?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ifeelgood ha ha ha ![]() Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ![]() A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie ![]() Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu ![]() mała poprawka nie Sudoł tylko Suduł i bardziej kojarzona pod nazwiskiem Ostrowska-Suduł (przyjmuje w szpitalu i prywatnie) |
|
|
![]() |
|
Możliwe. Ja jej nie kojarzę, tyle tylko co od Rusielewicza.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ifeelgood ha ha ha ![]() Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ![]() A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie ![]() Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu ![]() mała poprawka nie Sudoł tylko Suduł i bardziej kojarzona pod nazwiskiem Ostrowska-Suduł (przyjmuje w szpitalu i prywatnie) Bardzo polecam SUDUł ul. W.P. 2 na parterze |
|
|
![]() |
|
Mogę polecić H.Rusielewicza przyjmuje prywatnie w Sandomierzu. Gastroskopia jest bez znieczulenia ale można wytrzymać tel. 502 300 930, ul. Dobkiewicza 12 Sandomierz
|
|
|
![]() |
|
CYTAT henryk rusielewicz z sandomierza, robie sobie gastroskopie regularnie 1-2 razy w tygodniu - polecam, bez znieczulenia tez jest milo Wszystkim tu obecnym odradzam Rusielewicza z Sandomierza!!! Przez niego mój tata jest teraz po całkowitej resekcji żołądka, ponieważ ten "chwalony przez wszystkich" nie wykrył raka złośliwego i nie zaczął leczyć w miarę wczesnym stadium, w ogóle nie zaczął leczyć !!!! ODRADZAM - NIE RUSIELEWICZ !!! Bardziej skupia się na zachwalaniu swoich młodych kobiet niż na leczeniu pacjentów !!! |
|
|
![]() |
|
Polecam Rakowska z Niska,przemiła,delikatna,wszystko co robi na biezaco mówi,wykonuje tez kolonoskopie.Ludzie nigdy nie zgadzajcie na kolonoskopie w Stalowej Woli to rzeźnia !!!! nalezy ci sie znieczulenie ale w Stalowej sie nie nalezy i na zywca ci robia-STRASZNE cierpienie jak ktos ma tkliwe jelita ale nie wiesz czy masz i dowiadujesz sie w czasie badania.Umawiaja cie na badanie ale nie zapewnija ci znieczulenie a nalezy sie jak psu buda !!! przeciez szpital w stalowej jest w programie jak chorowac i umierac bez bólu--ale to tylko na papierze !
|
|
|
![]() |
|
Ja też polecam Rakowską do gastroskopii, niedługie kolejki, miłe pielęgniarki, lekarka. Badanie nie jest takie straszne jak wszysy straszą, oczywiscie gardło znieczuolone psiknięciem, także bezboleśnie
![]() Jako lekarz w poradni nie mam zdania, bo nie byłam. Ostrowską-Suduł nie polecam, przepisuje leki bez recepty, nic konkretnego nie mówi, ogólne wrażenie niezbyt... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Badanie nie jest takie straszne jak wszysy straszą, oczywiscie gardło znieczuolone psiknięciem, także bezboleśnie ![]() Może i nie jest straszne jak masz znieczulenie, ale bez to super sprawa ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Psiknięcie to znieczulenie po zbóju. Myślałem że u nas się to robi cywilizowanie po znieczuleniu w żyłę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Psiknięcie to znieczulenie po zbóju. Myślałem że u nas się to robi cywilizowanie po znieczuleniu w żyłę Ale po co??? przecież po psiknięciu w gardło nic nie boli ... ![]() |
|
|
![]() |
|
Prosiłbym któregoś z pacjentów o informację w jakie dni pani gastrolog Rakowska z Niska przyjmuje prywatnie. Interesuje mnie też cena gastroskopii lub USG jamy brzusznej.
|
|
|
![]() |
|
Ja miałam robioną gastroskopie w Gastromedzie w Lublinie jedynie ze znieczuleniiem w sprayu ,strasznie panikowałam przed ale nie było źle,polecam doktora Ciechanka
![]() |
|
|
![]() |
|
Czy miał ktoś coś takiego, że tuż po zjedzeniu posiłku czuje się w żołądku jakby się w nim "gotowało" i odczucie jakby się tworzyły bąbelki, wiadomo poźniej potworna ilość gazów w jelitach, ktorych nie mogą rozłożyć tabletki typu Espumisan czy Ulgix. Po zjedzeniu i na czas trawienia pokarmu w żołądku czuję się rozdrażniony i podenerwowany. Nieważne czy jem pieczywo białe czy razowe. Nawet po posnej bułce czuję tą dolegliwość. Ulgę przynosi dopiero rumianek, ale tylko na kilka godzin.
|
|
|
![]() |
|
Proszę o namiary na Rakowska-prywatnie.Czy ktoś wie ile kosztuje wizyta z USG brzucha?
Może macie innego gastrologa godnego polecenia?Bardzo proszę o informacje. |
|
|
![]() |
|
Damianie, to może być wszystko. Ale opisywane objawy wskazują na wątrobę/trzustkę. Brak enzymów z tych organów, ewentualnie kamica żółciowa. Najpierw zrób USG. Doraźnie możesz spróbować np. Kreon 10000 czy Raphacholin, a najlepiej oba te leki łącznie w czasie jedzenia. Jeśli pomoże to je stosuj. A jeśli nie, trzeba szukać dalej. Mogą być też pasożyty. Profilaktycznie Zentel. Można się leczyć metodą prób i błędów.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Proszę o namiary na Rakowska-prywatnie.Czy ktoś wie ile kosztuje wizyta z USG brzucha? Może macie innego gastrologa godnego polecenia?Bardzo proszę o informacje. Rakowska 0158413287 kom. 602296875 |
|
|
![]() |
|
Polecam Suduł
|
|