~~aaa | |
|
|
masz rację echelon-karta i mix to bardzo dobre i tanie oferty w orange,ale abonament to porażka dla klienta,a sieć powinna raczej(bazując głównie na tych lojalnych przez lata abonentach)takich doceniać i mieć lepszą dla nas ofertę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT Najlepszy zasięg ma plus, później era a na końcu orange. Era miała najgorszy nie tak dawno, ale w ostatnim czasie znacznie podgoniła z uzupełnianiem braków m.in. w Stalowej Woli na stadionie. To wez plusa, ere i orange i przejedz się na Burdze. I zobaczysz kto ma najlepszy zasieg |
|
|
|
|
|
CYTAT To wez plusa, ere i orange i przejedz się na Burdze. I zobaczysz kto ma najlepszy zasieg W lesie nie stawia się nadajników. Jeśli jakiś szczątkowy sygnał tam dociera, wcale nie oznacza o zasięgu danej sieci całokształtowo. |
|
|
|
|
Według mnie na chwilę obecną najlepszą siecią jest Play (abonament za 50 zł i 166 min, tanie telefony), na drugim miejscu Era, potem Orange i Plus
|
|
~~lol | |
|
|
idea była spoko a orange z roku na rok gorsze dziadostwo
|
|
|
~~kajus | |
|
|
CYTAT Według mnie na chwilę obecną najlepszą siecią jest Play (abonament za 50 zł i 166 min, tanie telefony), na drugim miejscu Era, potem Orange i Plus A według mnie 1 play 2 plus 3 era 4 orange Byłem we wszystkich. Obecnie używam służbowy w erze i prywatny w plusie. Po zakńczeniu umowy idę do play`a. |
|
|