|
|
|
Czy w STW/Nisku jest mozliwość zrobienia kursu kwalifikacji wstępnej przyspieszonej na przewóz rzeczy w ramach dofinansowania ze środków UE?
Bo wydać ponad 3000 zł i się zapisać to ja wiem, że można ale np. ROTRANS organizuje taki kurs za nieco ponad 600 zł i mam ochotę z czegoś takiego skorzystać - jest tylko 1 PROBLEM - można mieć max średnie wykształcenie (ROTRANS)> Czy w okolicy są jakieś inne placówki mające w swojej ofercie takie dofinansowane szkolenie ale dla ludzi z wyższym wykształceniem też? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w sumie nie musisz sie chwalic ze masz wiecej niz srednie wyksztalcenie, bo nik nigdzie tego nie sprawdza
|
|
|
|
|
CYTAT w sumie nie musisz sie chwalic ze masz wiecej niz srednie wyksztalcenie, bo nik nigdzie tego nie sprawdza Już tak myślałem ale nie chcę ryzykować. Nie wiem jakimi metodami i gdzie unijne urzędnki sprawdzają prawdziwość danych. Bo nie jestem taki do końca pewny czy jak ktoś wydaje jakieś pieniądze to nie sprawdza prawdziwości danych. No chyba, że gdzieś dalej poza STW jest możliwość zrobienia takiego kursu z dofinansowaniem i uczęszczać na zasadzie e-learning. |
|
|
|
|
Podbijam temat bo sam jestem zainteresowany.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
O dofinansowaniach z Unii można już zacząć zapominać, kasa się kończy. W St. Woli i okolicach chyba tylko Rotrans miał kursy na kwalifikację z dofinansowaniem z UE. Tak to zostaje Rzeszów/Mielec pytać szukać - tylko, że dojazd doliczyć trzeba bo na e-learning też trzeba dojechać do ośrodka i te same godziny co na wykładzie tylko na komputerze zaliczyć.
|
|
|
|
|
W Rotransie jest problem z wykształceniem - jak się ma wyższe to niestety można sobie pomażyć o dofinansowaniu.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Rotrans, Motos, Delta Trans,...
Jakie jeszcze szkoły w rejonie organizują kurs na kwalifikację wstępną przyspieszoną? "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Proszę o opinię kto robił w Stalowej Woli, Nisku kurs na kwalifikację wstępną w którymś z lokalnych ośrodków jak wyglądało, czy warto czy nie warto gdzie za ile?
|
|