|
|
|
Jedzie ktoś może 18.08. na testy do Katowic z okolic Stalowej Woli???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pfu...wstydziłbyś się nawet pytać
//moderowano - jak kolego masz tak niewiele do powiedzenia - przemilcz - SM |
|
|
|
|
jak sie nie jest w stanie dac rady w wojsku bynajmniej przebiegnąć tam 3km i podciągać się na drążku to sie idzie do policji czytaj ochłapów heheheh. wstyd heheh
//moderowano - jak kolego masz tak niewiele do powiedzenia - przemilcz - SM |
|
|
|
|
jesli nie masz "plecaka" to nie warto jechac, dostaja sie ludzie ktorzy juz dzis wiedzą ze sie dostali :(
|
|
|
|
|
@edinson88: jak o czymś wiesz to powiadom wydział wewnętrzny lub prokuraturę.
Mam znajomych, którzy startowali i się dostali. Jeden niedawno. Ale oczywiście Ci, którzy nie potrafią przejść testów (najlepiej sprawnościowych) będą mówili, że wszyscy inni "mają plecy". @ktoragodzina: Jak się nie chce jechać na półroczne misje, to praca w policji jest po prostu o wiele ciekawsza niż w wojsku i w przeciwieństwie do wojska przynosi realny, pozytywny efekt również w czasach pokoju. @malina87: Nie znam nikogo kto by jechał ale życzę powodzenia Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
Ja tylko grzecznie zapytałam a widzę ze tu takie poruszenie !!! Nie interesuje mnie Wasze zdanie na temat pracy w policji. Ja swoje mam i mi to wystarczy... I o ile się nie mylę to temat postu był inny i nie dotyczył tego co sadzisz o Policji ....
Pozdrawiam |
|