|
|
|
Witam. Nie orientujecie się może gdzie są przyjecią do pracy? chodzi mi o jakąkolwiek firmę. Chodzi mi o pracownika fizycznego najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Alutecu zawsze potrzebuja miesa armatniego
|
|
|
|
|
Alutec nisko przyjmuje ludzi ale chętnych 10x tyle co miejsc
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Spróbuj się załapać w budowlanych. Wystarczy przeglądać ogłoszenia.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W Alutcu już pracowałem na oczyszczalni i pod koniec umowy usłyszałem od słynnego pana Chrzą**** że zmniejszyło się zapotrzebowanie, spadła ilość zamówień i już nie potrzebują oczywiście stało się to po postoju heh więc myślę że było to celowe. Nie wiem już gdzie szukać a dodam iż poszukuję stałej pracy.
|
|
|
|
|
ucz sie angielskiego i na emigracje bo w Stalowej niczego sie niedorobisz
|
|
|
|
|
Słyszał ktoś o firmie FREGA?
Potrzebuje parę informacji na temat płacy oraz godzin pracy? |
|
|
|
|
Nie słyszałem przychylnych opinii o Fredze. Zwalniają podobno pracowników co chwile i co chwile jest nabór więc nie wiem o co dokładniej chodzi ale może o mniejsze składki dla osZUSta na okresie próbnym.
A słyszał może ktoś coś o agencji reklamy Golden Global Grupa ? chodzi o kolportaż ulotek. Dodatkowe zajęcie a podobno bardzo dobrze płatne jak na rodzaj wykonywanej pracy. |
|