|
|
|
jak klikam w temat o optymalnych antyvirus wykrywa mi luki w zabezpieczeniach i wsio blokuje ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Mam ten sam problem w temacie:Optymalni górą!
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Już nie będzie, to ja chyba odkryłem XSS umożliwiający przejęcie cudzego ciasteczka.
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT Mam ten sam problem w temacie:Optymalni górą! Obawiam się, że masz problem innego typu. |
|
|
|
|
PS: ktoś chyba pochopnie zamknął temat o błędach i niedociągnięciach
XSS jest możliwy w stopce użytkownika forum. Ładnie wykorzystuje to rekier. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT ("maniac") XSS jest możliwy w stopce użytkownika forum. Ładnie wykorzystuje to rekier. maniac objawiają się u ciebie silne omamy, oraz silny stress http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://stalowemiasto.pl/ „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Twoj plynacy napis nie bylby mozliwy do zrobienia gdyby nie luka xss na stronie
|
|
|
|
CYTAT ("maniac") Twoj plynacy napis nie bylby mozliwy do zrobienia gdyby nie luka xss na stronie Nie tylko ja, posiadam taki płynący tekst na tym portalu. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Ale to Twój lecący tekst był inspiracją.
|
|
|
|
Więc tak, kolejny "bug" tym razem chyba bardziej bląd logiczny. Przy wklejaniu przykładowych nagłówków maila wyszło, że edytor:
- łyka wszystko - Na etapie renderowania strony wycina wszystko pomiędzy znakami mniejszości i większości zamiast zamieniać na < i > - Właśnie... robi to na etapie renderowania strony, a nie na poziomie edycji, co kosztuje cykle CPU EDIT: właśnie okazało się, że "HTML Entities" też łyka, tylko tym razem również nie działa jak powinien. Na etapie edycji zastępuje, zapominając o tym, że może nastąpić re-edycja. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|