|
|
|
Jaka piosenka wedlug was powinna byc hitem tegorocznego lata. Moim zdaniem to 'Tak blisko' Rafała Brzozowskiego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie hitem tego lata jest Flo Rida - Whistle lub Simple Plan - Summer Paradise
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka piosenka wedlug was powinna byc hitem tegorocznego lata. Moim zdaniem to 'Tak blisko' Rafała Brzozowskiego Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... chyba kpisz. No dobra, nie moje klimaty jakieś hity lata, no ale BEZ JAJ. Żeby chociaż facet umiał śpiewać, albo jakiś tekst napisać. A tu totalne dno. Kiedyś pop miał jeszcze jakiś poziom (Sting, Jakcson, Jamiroquai, The Cardigans), a teraz to albo umbrela ela ela ela albo loka loka łaka łaka po po po po poker face wszystko jakieś takie zawieszone, albo odmużdżające beztalencia jak wspomniany wyżej "wierzbowski". |
|
|
|
|
chłopie szacuneczek, to ze ktos slucha byle czego to nie musisz odrazu wysmiewac;-)
|
|
|
|
|
CYTAT chłopie szacuneczek, to ze ktos slucha byle czego to nie musisz odrazu wysmiewac;-) Masz rację - nie przeczę - ale w temacie muzyki jestem wyjątkowo nietolerancyjnym gburem i chamem Pozdro |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka piosenka wedlug was powinna byc hitem tegorocznego lata. Moim zdaniem to \'Tak blisko\' Rafała Brzozowskiego Powiem tak, w drodze na urlop do Polski gdy wjezdzalem na terytorium Polski, i zlapalo mi Polskie radio i wlasnie to byla pierwsza piosenka, i naprawde wpadla mi w ucho, chociaz jestem mlodym osobnikiem. Pozdrowienia dla Ciebie |
|
|
|
|
atak klonów
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka piosenka wedlug was powinna byc hitem tegorocznego lata. Moim zdaniem to \'Tak blisko\' Rafała Brzozowskiego To jest niezly dramat. To nie muzyka, to odglosy walenia w dup*... dwóch kolesi ... Jęczydupa i tyle |
|
|
|
|
A dla mnie to
http://youtu.be/JvxG3zl_WhU |
|
|
|
|
Jak weekend to ta nawet wpada w ucho choc tez nie slucham disco disco;d
http://www.youtu(...)ure=plcp ALOHA :)) |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Foy_KtHbVM8
:) |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dedykuję wszystkim tym, którzy są nieocenieni
|
|
|
|
|
nic i nikt tego nie przebije....fajna muzyczka , a słowa......
http://www.youtu(...)YqLKfuac ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
Rexmortis, dzięki za ten zarąbisty numerek
Dobrze, że rano to dałeś, a nie wieczorem, bo nie mogłabym usnąć. Ja ciągle to nucę, już się nawet słów nauczyłam. Rozkminiłam tekst. To jest przepis na ugotowanie makaronu al dente. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka piosenka wedlug was powinna byc hitem tegorocznego lata. "Nic się nie stałooo...Polacy,nic się nie stało..." SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gotye i Kimbra - "Somebody"
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Gotye i owszem, bardzo dobry wykonawca, Kimbra też nie zgorsza wokalistka
Aczkolwiek Gotye doceniam bardziej za poprzednie dokonania, polecam zapoznać się z twórczością. Dopiero tym kawałkiem weszli do mainstream'u, co nie zmienia faktu, że jest dobry. Tylko trochę już przez nasze media wyeksplatowany Przypadkiem byłem na gali MMA (tej co walczył Burneika z Najmanem) i tam ten kawałek (obok jakiegoś hh i techniawy) puścili chyba z 10 razy. Nie wiem jak Wy, ale jak coś tłuką 20 razy dziennie (jak na RMF'ce) to nawet jakbym kawałek lubił to mam go dość. |
|
|
|
|
Mnie ten kawałek wpadł w ucho i mimo, że nie przepadam za takim dyskotekowym/tanecznym repertuarem, to ten utwór ma coś w sobie, jest taki, autentyczny. |
|
|
|
|
Można tańczyć ćwiczyć/trenować, polecam ćwiczenia ze skakanką + drążek, w rytm tej muzy...
http://www.youtube.com/watch?v=4YV4r52ZHDU&feature=player_embedded#! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Piosenka poniżej wzbudza pozytywne emocje (przynajmniej we mnie)
www.youtube.com/watch?v=k6799FKZtOk |
|
|
|
|
CYTAT Piosenka poniżej wzbudza pozytywne emocje (przynajmniej we mnie) www.youtube.com/watch?v=k6799FKZtOk We mnie też. Lubię jak mi wyskakuje 404 - Not Found |
|