|
|
|
witam wszystkich męzczyzn
mam takie pytanie kupilam przyczepke od goscia typu sam co teraz mam zrobic -jedni mi mowia ze musze nabic tabliczke znamionowa ale gdzie co i jak niewiem :/ - pozniej ja zwazyc - nastepnie przeglad - i wydzial komunikacji mial juz ktos do czynienia z takim problemem jak moj pozdrawiam i dzieki za rade .... |
|
|
|
|
.... |
|
|
|
|
Jedziesz na pks w stalowej z kwitem wagowym przyczepki.
Nabijają tam numery, zrobią schemat o ile trzeba i zrobią przegląd. Wtedy idziesz do wydziału komunikacji i tego samego dnia ubezpieczasz. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek bzdury piszesz. Najpierw się zorientuj w kosztach i ew. kolejkach na obu stacjach okręgowych w Stalowej czyli na PKS lub u Koczwary, którąś musisz wybrać, gdy już wiesz na którą pojedziesz idziesz do Wydziału Komunikacji po decyzję na nabicie numerów, kosztuje to 10 zł. Z decyzją jedziesz, nabijasz numery, ważysz i mierzysz przyczepkę i z tymi dokuentami wracasz znów do wydziału, gdzie rejestrujesz przyczepkę. Z resztą jak pójdziesz po decyzję to Ci wszystko powiedzą co i jak. Mi też powiedzieli, chociaż byłam zupełnie zielona
|
|