|
|
|
Ciężko mi zrozumieć, dlaczego ludzie kupują kebaba przez krate, a następnie muszą go zjeść przy głownej ulicy lub siadając pod kebabem skoro tam jest tyle miejsca, aby posiedzieć.
Jak nie jesteście zanajomymi to możecie zjesc pod krata i patrzeć na ludzi siedzących i jedzących w srodku. A jak chcecie wejść jak ktoś wychodzi to sobie możecie najwyżej dzrzwi poprzepychać i usłyszeć pare słów łamanym polskim... Nie wiem czego ludzie dają się tak traktowąć i dalej tam kupują. A to jest moje zdanie na temat tego fast food'u Ten kebab nie jest smaczny, ani jakoś spelcajlnie tani... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale jest czynny 24h na 24 h
dla mnie to powinien tam sanepid nalot zrobić ... |
|
|
|
|
A gdzie ten kebab się znajduje ? :o
|
|
|
|
|
wydaje mi się, ze sprawa jest prosta.
Wśród amatorów nocnego kebaba jest zawsze grupa, większa lub mniejsza osób podchmielonych, wśrod nich znajdzie sie 2-3 osobniki,które rozsiądą się wygodnie na krzesełkach i zrobią oborę. Dlatego nocą bezpieczniej jest sprzedawać przez kratę. W krakowie większośc kebabów ma jedynie okienko, a całodobowe monopolowe sprzedają po północy zawsze przez kratę. Zwykłe dmuchanie na zimne. Większośc klinetów jest ok, ale zawsze trafi się jeden, który coś zniszczy, zdemoluje, ukradnie. A kebab 24h jest na Staszica, naprzeciwko wzorcówki, tam gdzie był sklep z bodaj dewocjonaliami. |
|