|
|
|
Witam Jak w temacie..może ktoś wymieniał i może polecić jakaś firmę, która jest solidna i niedroga?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Odradzić ci moge jedynie firmę fachowiec sklep mają na przeciwko PKS-u. Drzwi które u nich zamawiałam może ok ale partacze i naciągacze tak sp..nego montażu chyba z życiu nie widziałam omijaja szerokim łukiem pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT Odradzić ci moge jedynie firmę fachowiec sklep mają na przeciwko PKS-u. Drzwi które u nich zamawiałam może ok ale partacze i naciągacze tak sp..nego montażu chyba z życiu nie widziałam omijaja szerokim łukiem pozdrawiam Chodzi Ci o ta firmę znajdującą się nad biedronką? |
|
|
|
|
CYTAT Odradzić ci moge jedynie firmę fachowiec sklep mają na przeciwko PKS-u. Drzwi które u nich zamawiałam może ok ale partacze i naciągacze tak sp..nego montażu chyba z życiu nie widziałam omijaja szerokim łukiem pozdrawiam Juz wiem gdzie heh Tak sie sklada, ze dzis tam bylam. Dzieki |
|
|
|
|
Może ktoś jeszcze miał kiepskie doświadczenia z wymianą, albo wręcz przeciwnie ?
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chodzi Ci o ta firmę znajdującą się nad biedronką? Tak dokładnie o tą firmę |
|
|
|
|
Również odradzam firmę "fachowiec". Po montażu na drugi dzień nie mogłem drzwi zewnętrznych otworzyć, tak spuchła piana montażowa(nie dali rozpórek). Po reklamacji miałem też uwagi że drzwi same się otwierają (co świadczyło o złym wypoziomowaniu), na co specjaliści powiedzieli, że producent upchał z jednej strony więcej pianki ocieplającej, przez co są niewyważone i się same otwierają . Tak mnie takimi stwierdzeniami wku.wili że od nowa darli drzwi, poziomowali, pianowali itd. Krótko powiedziałem że jak będzie dalej źle obciążę ich kosztami kupna i wymiany nowych drzwi. Musiałem stać obok i patrzeć na ręce 2 godziny i do tego uczyć tych osłów jak się montuje drzwi. Ogólnie baaaardzo nie polecam - szkoda nerwów.
|
|
|
|
|
Ja też wymieniałęm niedawno drzwi w mieszkaniu. Ogólnie to mam dla Ciebie radę:
Dopilnuj żebyście spisali umowę przed montażem z wypisaną kwotą, bo lubią sobie później doliczać za "ciężką pracę", i odrazu powiedz że mają sprzątać po sobie bo ci straszny syf zostawią. Jeśli chodzi o poziomowanie to nie wyobrażam sobie, żeby drzwi nie były w ustawione w idealnym pionie. Niesety ciężko dostać prawdziwych fachowców w Stalowej bo w większości wyjechali zarabiać za granicę. Powodzenia w szukaniu |
|
|
|
|
dzięki wielkie za cenne wskazówki, na pewno skorzystam )
a czy ktoś jest zadowolony z usług jakiejś firmy, żeby ją polecić? |
|
|
|
|
My w zeszłym roku kupowaliśmy drzwi z montażem w PSB (Mrówka). Drzwi polskiej firmy - nie jakieś chińskie badziewie z promocji - czekaliśmy prawie miesiąc na dostawę. Montowali chłopaki poleceni przez sprzedawcę PSB i się sprawdzili. Szybko, sprawie, solidnie i czysto. Nie wiem jak teraz, ale wtedy było wszystko ok i akurat w PSB te drzwi z montażem policzyli nam najtaniej ze wszystkich miejsc w Stalowej.
|
|
|
|
|
Nie wiem karaluch jakie drzwi kupowałeś ale zapewniam Cię, że PSB nie ma najtaniej w STW. I to od kilku dobrych lat. Sprawdizłem wielokrotnie na róznych artykułach - począwszy od okien, bramach garazowych, ogrodzeniach, drzwiach,dachówkach jak i innych materiałach. Są firmy i sklepy z lepszym wyrobem i nie koniecznie droższym, a w niektórych przypadkach duuużo tańszym.PSB jak każda sieciówka ( a sieciówką jest) sprzedaje tandetę pod marką dobrej firmy. Drzwi drzwiom nie równe, ale jak któryś z handlowców mnie kiedyś uświadomił jak wybierałem wannę. Są wanny akrylowe i akrylowane... ja polecam kilka firm: SOLO z rozwadowa na broniewskiego, stolarnię turbia na zakręcie i euro2004 z niska.
|
|
|
|
|
ja się właśnie także przymierzam i wybieram chyba Solo - jakoś tak profesjonalnie mi się wydają - zobaczymy jak to im wyjdzie.
Jakiej firmy drzwi bierzecie? Ja juz po pomiarach jestem, czekam na ofertę cenową. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem karaluch jakie drzwi kupowałeś ale zapewniam Cię, że PSB nie ma najtaniej w STW. I to od kilku dobrych lat. Sprawdizłem wielokrotnie na róznych artykułach - począwszy od okien, bramach garazowych, ogrodzeniach, drzwiach,dachówkach jak i innych materiałach. Są firmy i sklepy z lepszym wyrobem i nie koniecznie droższym, a w niektórych przypadkach duuużo tańszym.PSB jak każda sieciówka ( a sieciówką jest) sprzedaje tandetę pod marką dobrej firmy. Drzwi drzwiom nie równe, ale jak któryś z handlowców mnie kiedyś uświadomił jak wybierałem wannę. Są wanny akrylowe i akrylowane... ja polecam kilka firm: SOLO z rozwadowa na broniewskiego, stolarnię turbia na zakręcie i euro2004 z niska. Wtedy kiedy my kupowaliśmy tam było po rabatach najtaniej. Nie była to "tandeta dla sieciówki" bo zamawialiśmy z katalogu POL-SKONE (we wszystkich odwiedzanych sklepach mieli to samo) i czekaliśmy aż firma wyprodukuje pod zamówienie (mieliśmy nietypowe wymiary). Byliśmy też w solo i innych firmach ale PSB było najtańsze. Nie mam nic wspólnego z tą firmą moja opinia jest subiektywna. Robiliśmy generalny remont domu i prawie wszystko kupowaliśmy tam (może stąd dobre ceny). Ja należę do osób które nie kupuja chińskiego badziewia (najtańszego na promocji,)ale też zawsze i wszędzie się targuję. |
|
|
|
|
Ja też się wybiore do tych firm, które polecił wilgny a ta firma SOLO to koło czego się znajduje?
A te drzwi macie drewniane czy z płyty MDF? Bo ja sie zastanawiam nad drzwiami własnie z takiej płyty i jestem ciekawa jak się to prezentuje, czy nic sie z nią nie robi? |
|
|
|
|
Solo - zaraz przy muzeum w Rozwadowie, wejdź na ich stronę i jest mapka chyba.
Koleś mi to polecił, ale on robił tam lat ładnych parę, więc ciężko powiedzieć co będzie - ekipy się zmieniają a to od tego wiele zależy. |
|
|
|
|
my kupowaliśmy w solo, ale montowaliśmy sami - drzwi są jak najbardziej w porządku.
|
|
|
|
|
To juz wiem, gdzie uderzyć mam... Dzięki za opinie ;)
|
|
|
|
|
FIRMA DAJMONT ...Z CHWAŁOWIC, AGMAR..... SIEDZIBE MAJA W STSLOWEJ WOLI KOŁO MARATONU GDZIES
|
|
|
|
|
CYTAT FIRMA DAJMONT ...Z CHWAŁOWIC, AGMAR..... SIEDZIBE MAJA W STSLOWEJ WOLI KOŁO MARATONU GDZIES Dzięki wielkie, wezme te firmy również pod uwage |
|