|
|
|
porozklejaj ogłoszenia na drzewach i w Gabinetach weterynaryjnych
ja sama kilka miesięcy temu odnalazłam właścicielkę kotka z ogłoszenia z drzewa , którego nie było kilka tygodni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziś prawdopodobnie rano widziała ją sąsiadka obok bloku którego zaginęła. Skserowalam 70 ogłoszeń i dziś pojawią się na ulicy.
|
|
|
|
|
Pojawily sie?;) Jechalem dzis ta ulica i nie widzialem ani jednego widzialem czarnego kotka ale to na mlodyniu ale to caly czarny..
ALOHA :)) |
|
|
|
|
tak na latarniach, sklepach , slupach . mam informacje ze pojawia sie ale w nocy .. także łowy.
|
|
|
|
|
No to zamist spac to musisz sie przejsc wieczorkiem chocby teraz po osiedlu moze akurat sie znajdzie) powodzenia
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Sincere i jak tam poszukiwania? dalej się kicia nie znalazła? jak już się odnajdzie (wierzę, że się uda) to daj znać na forum ale będzie radość
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Niestety dalej nic.. Sąsiedzi niby ją widzą , ja jakoś nie trafiłam. Właśnie przed chwilą dostałam telefon od pana i biegnę go szukać.
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety dalej nic.. Sąsiedzi niby ją widzą , ja jakoś nie trafiłam. Właśnie przed chwilą dostałam telefon od pana i biegnę go szukać. Olewać [moderowano] udzielających się w temacie, a właściwie wypisujących głupoty. Nudzą się jak widać, ale w poniedziałek zacznie się szkoła to będą mieli się czym zająć. Sporo już tutaj napisano w kocim temacie, od siebie dodam że mi również zdarzało się że moja kotka ginęła ale zawsze się odnajdywała i wracała do domu - najpóźniej po tygodniu, zawsze zmierzwiona, wychudzona, a bywało że i w ciąży Także możesz mieć nadzieję że i Twoja się odnajdzie, o ile oczywiście nie spotkała na swojej drodze złych ludzi. |
|
|
|
|
kotek był.. czarny jednak cały cZarny i nie mój :( jednak cieszę się z tego , że jest jakiś odzew.. z tego co mówią sąsiedzi pojawia się w nocy więc dziś noc na osiedlu. Moja w ciąży nie wróci gdyż była wysterylizowana , co najwyżej wychudzona i zmierzwiona. Chciałabym na prawdę..
|
|
|
|
|
Sincere oj szkoda bo już myślałam, że może będzie szczęśliwe zakończenie. Powiedz czy Twoja kotka była stara czy młoda? Bo czytałam, że jak kot jest już starszy i bliżej mu do śmierci to wtedy wychodzi z domu i szuka sobie miejsca na śmierć. Nigdy ponoć nie umierają koty w domu. Nie wiem czy to prawda bo kot mojej siostry jeszcze żyje i jest młody. Ale tak pytam z ciekawości kociej natury może ktoś miał już taki przypadek?
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Sincere oj szkoda bo już myślałam, że może będzie szczęśliwe zakończenie. Powiedz czy Twoja kotka była stara czy młoda? Bo czytałam, że jak kot jest już starszy i bliżej mu do śmierci to wtedy wychodzi z domu i szuka sobie miejsca na śmierć. Nigdy ponoć nie umierają koty w domu. Nie wiem czy to prawda bo kot mojej siostry jeszcze żyje i jest młody. Ale tak pytam z ciekawości kociej natury może ktoś miał już taki przypadek? Przypadku takiego nie mialem aczkolwiek widzialem kiedys program w tv i faktycznie kot jak wie ze juz koniec nie bawem to szuka sobie zacisznego miejsca A i szkoda ze sie nie znalazl kociak jeszcze ALOHA :)) |
|
|
|
|
Sincere widziałam Twoje ogłoszenia rozwieszone na mieście. W kilku z nich był wydarty numer telefonu więc skoro ludzie reagują to jest nadzieja
|
|
|
|
SpongeBob o widzisz jednak to nie bujda z tym wychodzeniem z domu.
|
|
|
|
niestety .. nie ma jej nadal :( jeszcze poczekam niczym przygarne drugiego kociaka .. a moja kotka miala półtora roku
|
|