|
|
|
Proszę o opinie o restauracji Babilon w Krzeszowie, czy ktoś z Was był tam na weselu?? Nigdzie nie mogę znaleść żadnych opini? Z góry bardzo dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
akurat byłam tam na weselu w niedziele 26.08. przepyszne jedziene rosół pierwsza klasa 2gie tak samo , salatki przepyszne szczególnie selerowa,wędliny pyszne non stop dokladaly,aha i rybka po grecku niewiem gdzie oni kupili ta rybe ale była taka pyszna i delikatna mniam, szaszłyski też) polecam oczywiscie w 100%
|
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za Twoją opinię A może ktoś jeszcze się wypowie????
|
|
|
|
|
Byłam tam na weselu w czerwcu. Lokal ogólnie ładny, placyk przed lokalem też. Minusem była klimatyzacja, która nie dała rady, gdyż na zewnątrz temp. była grubo ponad 30 stopni. Na sali był ukrop, ciasto dosłownie topiło się na paterze. Obiad był dobry, podobnie jak reszta dań ciepłych. Reszty nie próbowaliśmy, jakoś nie mieliśmy odwagi, widząc co dzieje się z ciastem. No i komary, okropnie cięły. Ale lokal na wesele ma bardzo fajny klimat
|
|
|
|
|
Znajomy był tam na weselu w tamtym roku w wakacje i pamiętam, że także mówił o problemach z klimą. Co do jedzenia i sali to nie było zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
Restauracja Babilon to najlepsza lokal na zrobienie przyjecia weselnego. Dobre jedzenie i wspaniała obsługa, wszytko tak jak powinno być. Cena atrakcyjna. Menu: obiad i deser oraz 4 kolacje (czyli ciepłe posiłki) Naprawdę warto. Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT Restauracja Babilon to najlepsza lokal na zrobienie przyjecia weselnego. Po czym to wnosisz? Czyżbyś odwiedził/a wszystkie inne lokale w okolicy w charakterze gościa i krytykanta? |
|
|
|
|
orientuje się może ktoś jak wyglada oferta i ceny za os.?
|
|
|
|
|
Ja pierdziu, społeczeństwo coraz głupsze mamy
Przecież oczywiste jest, że ceny zależą od tego co znajdzie się w menu i za pewne jest kilka propozycji, które można modyfikować. Wystarczy zadzwonić albo najlepiej przejechać się osobiście i zapytać o ofertę, jeszcze się nie spotkałem, żeby któryś z lokali nie chciał pokazać jakichś przykładowych menu z cennikiem. Wszystkie dane teleadresowe są na ich stronie... |
|
|
|
|
W przyszłym roku cena wynosi 127 zł od osoby, w cenie nie ma tylko akloholu poza tym wszystko jest (ciasta, owoce itp.)
|
|
|
|
|
Odświeżam temat, może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat???
|
|
|
|
|
Miałam tam wesele w kwietniu i było super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobra współprtaca z Właścicielem, w każdym temacie można się dogadać. Bardzo dużo jedzenia i do tego bardzo smaczne. Jak dla mnie to najleposza sala w okolicy!!!
|
|
|
|
|
Witam! Mam zamiar zamówić ten lokal.Czy ktoś może mi powiedzieć o ciastach,bo wiadomo ze ciasto weselne musi byc dobre,a nie wiem nic o plackach z piekarni paczek.
|
|
|
|
|
CYTAT bo wiadomo ze ciasto weselne musi byc dobre Kto Ci takich głupot nagadał. Schlanej bandzie ciasto zwykle idzie słabo, a po kilku godzinach jakbyś chleb gooownem przełożył i powiedział, że to tort to i tak nikt by nie zauważył. Co do paczek poweselnych... połowa gości rozwali to w drodze powrotnej jak się kilka razy zatoczy na chodniku, a ta co doniesie to jak będzie niedobre to zgoni na to, że pewnie się wyleżało i przez noc straciło jakość... |
|
|
|
|
Nie pisz glupot bo ja zawsze ciasto donosze do domu, a ty nie wiem w jakim stanie wracasz :
|
|
|
|
|
Ja w normlanym, dlatego mogę jakimikolwiek obserwacjami się pochwalić.
|
|
|
|
|
Mieliśmy wesele w kwietniu (było chłodno) i większość ciasta nam poszło. Ale w taki upał jak teraz, myślę, że ciast idzie mniej. Ciasto było przepyszne, tort również. Goście również chwalili ciasta. Dodatkowo wzięliśmy "Słodki stolik" w bardzo przystępnej cenie i goście byli zachwyceni i w zasadzie pierwsze poszły ciasteczka z tego stolika a w drugiej kolejności ze stołów.
|
|
|
|
|
Witam, mam zarezerwowany termin w tym lokalu i chciałam zapytać m.in. o menu. Mniej więcej już zdecydowałam się na pewne potrawy, ale chciałabym się dowiedzieć czy może ktoś poleca coś szczególnie dobrego? Co myślicie o wiejskim stole oraz o słodkim stoliku?
|
|
|
|
|
Halinka00 - Z tego co wiem, to od nowego roku menu ma być aktualizowane, jednak nie znam jeszcze wprowadzonych zmian.
Biorąc pod uwagę słodki stolik a wiejski musisz wziąć pod uwagę sale, którą masz zarezerwowaną, ponieważ wydaje mi się, że na przykład na tej na której będzie odbywać się moje wesele przy umieszczeniu dwóch takich stolików zrobi się ciasno. |
|
|
|
|
Moje wesele odbędzie się w sali dużej, tej w której ma się odbyć remont. Stół wiejski chcę że względu na gości, wiem że zawsze cieszy się popularnością. Słodkiego natomiast sama sobie nie mogę odmówić. A pro po remontu, czy zna ktoś szczegóły?
|
|
|
|
|
Remont jest w trakcie. Ma się zakończyć przed Kwietniem? Chyba jakoś tak. nie przyiązywałam do tego uwagi, ponieważ ja mam na drugiej.
|
|
|
|
|
Byłam wielokrotnie. Wystrój ok, obsługa w porządku, jedzenie smaczne, ciasto z cukierni. Więc powiem, że jest normalnie. Bez fajerwerków. Z jedzenia nie smakowały mi sałatki. Za to dania ciepłe jak najbardziej.
|
|
|
|
|
A które? Ba sama nie wiem na które się zdecydować... Sałatki oczywiście
|
|
|
|
|
Był ktoś na weselu po remoncie? jak wrażenia?
|
|