|
|
|
Po analizie nie tylko tego forum, ale innych rozmów zdecydowałem się na zakup mieszkania w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lublin Kielce Rzeszow dla mnie tylko taka kolejnosc
|
|
|
|
|
HIV bardzo dobra decyzja - Rzeszów super miasto z perspektywami rozwoju - Kielce to wichura Lublin to białoruś syf i dziadostwo - Rz-ów najlepsze miasto bez dwóch zdań z tych 3 wymienionych - moim skromnym zdaniem...
|
|
|
|
|
CYTAT Kielce to wichura Lublin to białoruś syf i dziadostwo - Rz-ów najlepsze miasto bez dwóch zdań z tych 3 wymienionych - moim skromnym zdaniem... boskie zdanie |
|
|
|
|
CYTAT HIV bardzo dobra decyzja - Rzeszów super miasto z perspektywami rozwoju - Kielce to wichura Lublin to białoruś syf i dziadostwo - Rz-ów najlepsze miasto bez dwóch zdań z tych 3 wymienionych - moim skromnym zdaniem... Ta wypowiedz będzię zapalnikiem do szturmu na Rzeszów. |
|
|
|
|
ale masz problem!
mieszkaj gdzie chcesz. i tak po latach powiesz po co ja tu robię. a ma forum i tak nikt nie uzyskasz właściwych informacji( jedni są uczuleni na Lublin, Kielce lub Rzeszów. Najlepiej sprawdzić samemu. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT HIV bardzo dobra decyzja - Rzeszów super miasto z perspektywami rozwoju - Kielce to wichura Lublin to białoruś syf i dziadostwo - Rz-ów najlepsze miasto bez dwóch zdań z tych 3 wymienionych - moim skromnym zdaniem... Ta wypowiedz będzię zapalnikiem do szturmu na Rzeszów. absolutnie nie było to moją intencją tworzyć zapalniki - po prostu chlodna i realna ocena - gdzie nie ma miejsca na sentymenty - Rz-ów to jedyne miasto warte uwagi między Krakowem,Kosicami a Poznaniem - Lublin ,kielce to pimpidówy z powiatowo ruskim akcentem bzdura po prostu a nie miasta...ahoj. |
|