|
|
|
Macie jakieś pomysły, gdzie możnaby kupić coś fajnego na prezent urodzinowy dla dziecka, co np? Njalepiej jakby tematyka była związana z Monster High. Może ktoś wie gdzie można kupić m.in. karteczki do segregatora z MH?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W dużym tesco jest tego sporo. Kartki były w centrum dużym w zabawkowym koło apteki
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
w dużym Tesco i chyba teraz są jakieś promocje maja tam duży wybór z monster high
... |
|
|
|
|
CYTAT ("kathleen") Może ktoś wie gdzie można kupić m.in. karteczki do segregatora z MH? Nie jestem pewien, ale na Hali Targowej od wejścia, po lewej stronie są sklepiki z zabawkami i zaproszeniami, tam pytaj czy znajdziesz karteczki z tematyką Monster High nie wiem, ale zapytać warto. Pozdr Reik. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Tak jak przedmówca w hali targowej w sklepiku z art.papierniczo zabawkarskimi pan miał super karteczki wiem bo kupuję dziecku w jednym opakowaniu były 4 różne super niespodzianka dla fanek monster i karteczek
|
|
|
|
|
ja wczoraj w tesco widziałam książki, lalki, kredki, zeszyty, i jeszcze kilka innych gadżetów ale cena lalek szok od 89 do 159 zł za takie szkarady
... |
|