NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Nisko-Intermarche,
ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 14:34  
Ma ktoś informacje gdzie znajduje się punkt rekrutacyjny do Intermarche?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 14:34  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 16:06  
Pytasz sie już od miesiąca. Gdzie jest puntk rekrutacyjny? NIE WIEM(moze jeszcze nawet w ogole nie istnieje). Ale gdyby mnie to interesowalo przede wszystkim poszukalabym kontaktu z Intermarche i zapytała. Np tel lub mail do jakiejś centrali i w ciagu godziny masz info.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 16:14  
pytaj w pup nisko oni organizuja takie spotkanie rekrutacyjne z pracodawca a jak ci sie niechce to zloz u nich cv tutaj masz linkhttp://www.intermarche.pl/praca,oferty.htmlgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 16:25  
W aktualnych ofertach pracy intermarche nie ma zadnych pozycji. Więc mozliwe ze na rekrutacje jeszcze za wczesnie. Z siedzenia i czekania na gotowa odp na forum nic nie wyjdzie. Możliwe ze ci ktorzy wiedza sami staraja sie o prace w Intermarche wiec oczywiste ze Ci nie powiedzą, a ci ktorzy sie tym nie interesuja nie wiedza bo ich to nie obchodzi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 17:02  
CYTAT
Pytasz sie już od miesiąca. Gdzie jest puntk rekrutacyjny? NIE WIEM(moze jeszcze nawet w ogole nie istnieje). Ale gdyby mnie to interesowalo przede wszystkim poszukalabym kontaktu z Intermarche i zapytała. Np tel lub mail do jakiejś centrali i w ciagu godziny masz info.
Panna Pina nie napinaj sie tak ! Grzecznie zapytałam forumowiczów czy coś wiedzą ,a Ty odrazu z mordą na mnie! W pup nic nie wiedzą,ale na forum nie zaszkodzi zapytać może akurat ktos ma jakieś info a forum jest po to żeby pytać!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 17:17  
Eee no skoro Ty uwazasz ze ja wyskakuje z mordą to nie mam wiecej pytan. Fakt az tak sie napielam ze weszlam na strone intermarche a nastepnie wspolpracujacej z nimi agencji czy maja oferty pracy. Sory, ze chcialam pomoc. Uciekam juz stad bo zaraz mi dasz w "morde" jak to ujelas.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 18:59  
Panna_pina się napina i złośliwa z niej dziewczyna, nie pomoże nie doradzi, mało tego.. jeszcze obrazi.
Myślę pino że w zarządzie czy nierządzie ludzie mają takie same rządze aby żyć i dać żyć innym, a jeśli temat Cie nie obchodzi to nie odpowiadaj nie pytana i nie nakręcaj niemiłej atmosfery..

A dziewczyna chce znaleźć prace i widać że się stara i takim osobom należy pomóc a nie "jechać po nich"
A teraz nim odpiszesz to przemyśl czy warto..!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 21:16  
CYTAT
Panna_pina się napina i złośliwa z niej dziewczyna, nie pomoże nie doradzi, mało tego.. jeszcze obrazi.
Myślę pino że w zarządzie czy nierządzie ludzie mają takie same rządze aby żyć i dać żyć innym, a jeśli temat Cie nie obchodzi to nie odpowiadaj nie pytana i nie nakręcaj niemiłej atmosfery..

Jakby Lalunia pracę znaleźć chciała, to by u samych źródeł pytała.
Ale ona na forum w mieściestalowa , pyta innych,jak święta krowa.
W gugle szukaj sobie numeru, potem zadzwoń szybko do celu.
Każdy leń stworzony,jest na takie komentarze narażony.
Nie ruszy sprzed kompa dupy,tylko robi sobie \"siupy\".
Chce, by jej podać robotę na tacy, w zamian wcale nie jest cacy.
Od \"mord\" wyzywa, krzyczy, lamentuje, zamiast ładnie powiedzieć \"dziekuję\"
Najwidoczniej na taką pracę ma smaki, by się nie spocić, a zarobić trzy tysiaki.
Jest taka praca, ale nie w Intermarcheru,lecz w Rozwadowie... w rodzimym burdelu umiech

@nno,nie rób afery, bo nikt tu nie psuje miłej atmosferychytry

Prywatna wiadomość 

ang
ang
ang
ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 21:18  
popieram przedmówcę
chodziło mi o wypowiedź @nna good
są ludzie którzy są pracować ale mają lewe ręce i zero pojęcia o tym jak się zabrać do pracy
ale i ty czekolada masz też dużo racji nawet bardzo dużo

...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2012r. 21:35  
No i żeby zaraz nie było najazdu na czekoladę, że ciulowo prawi.
Tu Laluniu masz namiary:
siedziba: ul. Sandomierska 16B

osoba do kontaktów, tel: Arkadiusz Kot 501779889

e-mail: nisko{małpa)intermarche.pl

Nie szukam - znalazłam, nie dziękuj-obejdzie się.
A Ty dalej sobie leż i pachnij umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 11:11  
CYTAT
No i żeby zaraz nie było najazdu na czekoladę, że ciulowo prawi.
Tu Laluniu masz namiary:
siedziba: ul. Sandomierska 16B

osoba do kontaktów, tel: Arkadiusz Kot 501779889

e-mail: nisko{małpa)intermarche.pl

Nie szukam - znalazłam, nie dziękuj-obejdzie się.
Czekolada dlaczego usuwasz komentarze? Co prawda na twój temat w oczy kole!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 11:14  
Niestety, nie mam takiej mocychytry
Jest taki znaczek, przy nickach "MODERATOR", jak widać, ja takiego nie posiadam. Jeszcze smiech2
Ale mam moc znajdywania ofert pracy umiech Więc tak:
PuP Nisko, INTERMARCHE (toż to na temat, sz.p. moderatorze).
Praca na czas nieokreślony, wolne w dni ustawowe, wykształcenie min. zawodowe, dwa tysie do łyknięcia, jedyny wymóg:
"sprawne posługiwanie się odpowiednim sprzętem"
Szczegóły u Kota lub tu: http://www.pupni(...)emid=397
Daj znać, czy przeżyłaś rekrutację, Lalo chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 12:37  
CYTAT
Niestety, nie mam takiej mocychytry
Jest taki znaczek, przy nickach \"MODERATOR\", jak widać, ja takiego nie posiadam. Jeszcze smiech2
Ale mam moc znajdywania ofert pracy umiech Więc tak:
PuP Nisko, INTERMARCHE (toż to na temat, sz.p. moderatorze).
Praca na czas nieokreślony, wolne w dni ustawowe, wykształcenie min. zawodowe, dwa tysie do łyknięcia, jedyny wymóg:
\"sprawne posługiwanie się odpowiednim sprzętem\"
Szczegóły u Kota lub tu: http://www.pupni(...)emid=397
Daj znać, czy przeżyłaś rekrutację, Lalo chytry
Niestety nie moja branża ,a le dla ciebie Czekolada jak najbardziej odpowiednia

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 15:02  
A odwalcie się od dziewczyny. Zadała jedno, proste, logiczne pytanie, a Wam, mimo wielu wymęczonych postów, od dwóch dni nie udało się na nie odpowiedzieć. Proponuję zasięgnąć porady specjalisty. Ty mysia czytałaś tę odertę? Jeśli nie, to zachowujesz się nieprofesjonalnie, jeżeli tak to nienormalnie.

Autorko: napisz tu http://www.intermarche.pl/kontakt.html być może od nich uzyskasz jakieś informacje/namiary. Na pewno w centrali mają pojęcie nt. postępu i rozwoju sytuacji w terenie. Jest tam też dział praca, niestety nic nie znalazłem konkretnego.

Dodam jeszcze, że najrozsądniejszym byłoby zadzownić do Kota. Mysia Kota nie lubi, ale myszy już tak mają.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 15:44  
CYTAT
A odwalcie się od dziewczyny. Zadała jedno, proste, logiczne pytanie, a Wam, mimo wielu wymęczonych postów, od dwóch dni nie udało się na nie odpowiedzieć. Proponuję zasięgnąć porady specjalisty. Ty mysia czytałaś tę odertę? Jeśli nie, to zachowujesz się nieprofesjonalnie, jeżeli tak to nienormalnie.

Autorko: napisz tu http://www.intermarche.pl/kontakt.html być może od nich uzyskasz jakieś informacje/namiary. Na pewno w centrali mają pojęcie nt. postępu i rozwoju sytuacji w terenie. Jest tam też dział praca, niestety nic nie znalazłem konkretnego.

Dodam jeszcze, że najrozsądniejszym byłoby zadzownić do Kota. Mysia Kota nie lubi, ale myszy już tak mają.
Dzięki SzoPeN za info właśnie do nich napisałam i czekam na odpowiedz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 16:49  
CYTAT
Extra tylko tak sie sklada ze szopen nie wniosl do tematu nic konretnego. Wczesniej dostalas te same rady. Czyli wejsc na ich www poszukac kontaktu przejrzec aktualne oferty, skotanktowac sie z pupem a nawet telefon do czlowieka z niska. Ups.. sory fakt szopen podal Ci konretnego linka. Jak widac nie potrafilas skorzystac z wczesniejszych rad i wpisac w google \"intermarche praca\" lub \"intermarche kontakt\".
Tak się składa ,że tylko on i @nna potrafili pomóc bez głupich komentarzy . A reszta tylko patrzy ,aby dowalic jakis beznadziejny komentarz .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2012r. 17:25  
rece momentami opadaja jak sie widzi takich nieudacznikow. ty dziewczyno juz ponad miesiac szukasz punktu rekrutacyjnego i widze ze ograniczasz sie tylko do forum. dopiero dzis dowiedzialas sie od jakze pomocnego szopena ze istnieje cos takiego jak strona www intermarche. szopen jest mega pomocny, skrytykowal czekolade ze nie pomogla po czym napisal ze najrozsadniej zadzwonic do Kota. niejakiego kota znalazla dla ciebie wlasnie czekolada, razem z mailem adresem i numerem telefonu do Kota. zycze pomyslnosci na rozmowie i przede wszystkim tego abys nie zagubila sie miedzy regalami.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »