|
|
|
Idąc dzisiaj koło szkoły zauważyłem plakat, że powstaje sekcja aikido. Zajęcia mają być bodajże w szkole dwójce. Był adres do facebooka sekcji, ale niestety nie pamiętam i nigdzie nie mogę znaleźć. Może ma ktoś adres lub jaki numer telefonu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest sekcja aikido sagaku.
Powstaje nowa sekcja |
|
|
|
|
No więc idąc jutro KOŁO szkoły, nie zapomnij zabrać ze sobą kawałka kartki i coś do pisania
|
|
|
|
|
bardzo dziekuje czekolada za pomoc
|
|
|
|
|
Nie czuję się do końca spełniona. Wcale nie pomogłam.
Napisz co to za szkoła, obok której przechodziłeś, a ja jutro się tam bryknę i napiszę namiary Cię interesujące |
|
|
|
|
Skoro nie pomagasz to po co odpisujesz na mój post ??
Nie wiem czegoś, nie piszę jeśli nie jestem w stanie pomóc. Pytam bo może ktoś się interesował lub ma jakieś namiary bądź informacje na temat nowej sekcji |
|
|
|
|
Skoro nie podajesz numeru szkoły, gdzie wisi plakat, to najwyraźniej nie chcesz pomocy. Może mieszkam bliziutko tej szkoły i mogłabym skołować dla Ciebie te info na jutro
A może chcesz wyczaić tylko rynek, małą reklamę darmową uzyskać Raczej nie jesteś laikiem w tym temacie http://stalo(...)d=656583 Powodzenia w biznesie |
|
|
|
|
Ja z usług czekolady skorzystałbym.Ma dziewczyna chęc pomocy. Nie odmówiłbym jej spelnienia sie.
|
|
|
|
|
Plakat wisi w Szkole Podstawowej nr 1 w Stalowej Woli przy ul. Dmowskiego 9
Zastanów się czekolada jaki mam biznes odpowiadając na post o sekcję sagaku, a teraz pytając o nowo powstającą sekcję ?? |
|
|
|
|
Leszku, Leszku, Leszku
W 2010 r pytałeś o to samo, dyskusja nawet szła, potem instruowałeś innych w jakie dni , co i jak. Nie jestem Twoim wrogiem, ale proszę Cię, nie rób ze mnie debila. Jutro dam Ci adres, namiary i link do facebooka, może nawet się zapiszę, jeśli faceci noszą tam stringi, jak do sumo |
|
|
|
|
Przepraszam jeśli Cię uraziłem
nie rozumiem jednak czegoś CYTAT W 2010 r pytałeś o to samo, dyskusja nawet szła, potem instruowałeś innych w jakie dni , co i jak. Nie jestem Twoim wrogiem, ale proszę Cię, nie rób ze mnie debila. W 2010 pytałem o sekcję. Zapisałem się i trenowałem. Co to ma do rzeczy ?? Chciałbym wznowić treningi i zapisać się do nowej sekcji. Więc gdzie tu reklama ? Będę wdzięczny jeśli sprawdzisz to dla mnie z góry dziękuję |
|
|
|
|
CYTAT Idąc dzisiaj koło szkoły zauważyłem plakat, CYTAT Plakat wisi w Szkole Podstawowej nr 1 w Stalowej Woli przy ul. Dmowskiego 9 Leszku, na litość Boską! Zrobiłam sprint na 500 m. wokół szkoły, obleciałam wszystkie drzewa i nic Kurde, brak spójności informacji. Jednak nie pomogę. Doceń chociaż szczere chęci. |
|
|
|
|
SHIKAKU AIKIDO dla dzieci aikido dla dorosłych aikido z elementami samoobrony oraz podstawy boksu tajskiego tel. 537496967 lub 781320381 start na początku października tak pisze na plakacie
|
|
|
|
|
wielkie dzięki imperator
|
|