|
|
|
Witam serdecznie
Mam prosbe do uzytkownikow, Czy wiecie moze kto ma szczeniaki do odaania za darmo lub niewielka cene? Chodzi o szczeniaki w typie owczarka niemieckiego lub labradora. Od kilku tygodni przeszukuje internet i nie moge nic dla siebie znalezc. Prosze o pomoc Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam! mam szczeniaki do oddania po suce husky tyle ze ojciec niewiadomo jakiej rasy , niechce zadnych pieniedzy , sa 2 suki i 2 psy , maja po 8 tygodni , ksiazeczki zdrowia i odrobaczone
|
|
|
|
|
W rzeszowie w schronisku jest pewłno psiaków http://kundelek.rsoz.org/
|
|
|
|
|
Dziekuje za polecenia schroniska
al niestety nie maja takich psow ktore by mnie zainteresowaly.Inne schroniska tez zostaly przegladniete i najpredzej sa psy ale dorosle a mi zalezy na szczeniaku. Dziekuje |
|
|
|
|
Podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego i żeby więcej osób zobaczyło mój apel. W dziale ogłoszeń już pisałam, ale jednak na forum zagląda więcej osób więc postanowiłam napisać i tu.
W dniu 16 października na Malcach w okolicy ulicy Sopockiej zaginął 5-cio miesięczny pies rasy Owczarek Niemiecki. Z pieskiem bardzo był zżyty 4-ro letni chłopiec, który bardzo teraz za nim tęskni i płacze. Świadek widział jak piesek był zabierany do samochodu, na razie niestety nie wiem do jakiego i na jakich tablicach rejestracyjnych. Być może ktoś z Państwa zauważy u swoich znajomych lub sąsiada takiego pieska. Uczciwego znalazcę lub osobę która może wiedzieć i wskazać gdzie pies przebywa, proszę o kontakt, czeka nagroda i dozgonna wdzięczność. |
|
|
|
|
Witam!Mam do oddania suczke po matce golden retriever i ojcu nieznanym.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam!Mam do oddania suczke po matce golden retriever i ojcu nieznanym. Proszę o jakiś telefon kontaktowy w sprawie suczki. |
|
|
|
|
tel.15 871 38 38 Suczka ma obecnie 3 tygodnie.
|
|
|
|
|
http://tablica.pl/oferta/oddam-owczarka-za-darmo-ID1p2Nd.html#580c858b;r:17;s:273 nie szczeniak jednak
tablica.pl/oferta/bryza-mloda-wysterylizowana-suczka-mix-owczarek-niemiecki-ID1BNtp.html#580c858b;r:17;s:273 czasem warto zastanowić się czy nie pomóc takiemu psiakowi juz odchowanemu i młodemu, przejrzyj ogłoszenia na tablicy jest tam dużo ogłoszeń to tylko przykłady http://tabli(...)17;s:226 Labrador z jakiejś fundacji 2miesiące Labrador do oddania szczeniak - http://tabli(...)17;s:226 warto pomagać takim psiakom |
|
|
|
|
Wiem, że warto pomagać takim psiakom i najprawdopodobniej jakiemuś takiemu pomogę bo raczej nie znajdzie się "uczciwy znalazca" mojego szczeniaka.
|
|
|
|
|
znając życie i ludzi pewnie nie znajdzie się, sama mam jeszcze szczenie w domu i też szukałabym go do skutku....ale życzę powodzenia i ludzi o wrażliwym sercu , którzy zrozumieją, że ten psiak miał już swój dom, a jest mnóstwo takich które go szukają...
|
|
|
|
|
CYTAT Witam serdecznie dzisiaj ogłoszenie zostało dodane ze są do oddania pieski po suczce owczarek niemiecki ojciec nieznany wglądnij na ogłoszenia są zdjęcia.......
Mam prośbę do użytkowników, Czy wiecie może kto ma szczeniaki do oddania za darmo lub niewielka cenę? Chodzi o szczeniaki w typie owczarka niemieckiego lub labradora. Od kilku tygodni przeszukuje internet i nie mogę nic dla siebie znaleźć. Proszę o pomoc Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi przygarnelam juz pieska
|
|