|
|
|
Szukam transportu na mecz POlska Anglia który odbedzie sie na Stadionie Narodowym w Warszawie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego, co wiem to PKP i PKS organizują transport. Polecam.
P.S można też konno albo pieszo. Wybór należy do ciebie. |
|
|
|
|
Walicha, musisz dodać, że szukasz kogoś z okolicy, kto będzie jechał na mecz i ma wolne miejsce. Ograniczy to działanie kretynów w wątku.
|
|
|
|
|
Osobiście polecam busy koło peksów. 3 godzinki i jest się na miejscu! ( odjazd chyba 13:10 Z tego co pamiętam ( o ile się nie zmieniło ) ok 1:20 w nocy z dworca zachodniego był kursowy autobus Warszawa - Rzeszów przez Stalową Wolę
|
|
|
|
|
włąsnie poszukuje osoby ktora jedzie samochodem do warszawy bo tloc sie samemu do warszawy i spowrotem nic przyjemnego jeszcze noca . Więc wybiera się ktoś z okolic stalowej samochodem na mecz i ma 1 wolne miejsce czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
włąsnie poszukuje osoby ktora jedzie samochodem do warszawy bo tloc sie samemu do warszawy i spowrotem nic przyjemnego jeszcze noca . Więc wybiera się ktoś z okolic stalowej samochodem na mecz i ma 1 wolne miejsce czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
uwierz wyjazd ze stalowej o 2.00 bo tak autobus jedzie lub też o 4.00 to jedna z lepszych podróży masową komunikacją ze Stalowej do Warszawy jaka jest.
wsiadasz w stalowej, 4 godziny spania i jesteś w Warszawie. fankore - pokaż mi busa jadącego 3 godziny ... z chęcią to zobaczę |
|
|
|
|
Odświeżę temat.
Gdyby ktoś potrzebował transportu na mecz to podaje kontakt grzes_iek_(at)_wp.pl Posiadamy 3 wolne miejsca w busie. |
|
|
|
|
To ja się podepnę pod temat i zapytam gdzie można kupić bilety na ten mecz...
|
|
|
|
|
CYTAT uwierz wyjazd ze stalowej o 2.00 bo tak autobus jedzie lub też o 4.00 to jedna z lepszych podróży masową komunikacją ze Stalowej do Warszawy jaka jest. wsiadasz w stalowej, 4 godziny spania i jesteś w Warszawie. fankore - pokaż mi busa jadącego 3 godziny ... z chęcią to zobaczę pokazać ? stoją naprzeciwko pksów, jedynie możesz się przekonać jadąc nim więc zrób sobie wycieczkę z wioski do miasta z zegarkiem w dłoni i sam dokłądnie podliczysz czas podróży |
|
|
|
|
CYTAT To ja się podepnę pod temat i zapytam gdzie można kupić bilety na ten mecz... Nigdzie! 30tys kupili członkowie klubu kibica reprezentacji polski w tym ja, a pozostałe 25tys grześ lato rozdysponował wsród swoich. Biletów nie ma! |
|
|
|
|
CYTAT Osobiście polecam busy koło peksów. 3 godzinki i jest się na miejscu! ( odjazd chyba 13:10 Z tego co pamiętam ( o ile się nie zmieniło ) ok 1:20 w nocy z dworca zachodniego był kursowy autobus Warszawa - Rzeszów przez Stalową Wolę ------------- dobreee te 3h ...chyba tym busem jechałeś pizdziesiat lat temu....3 h to moze do tabliczki warszawa bedzie a zeby dojechac do centrum czy za zachodni(ok 20km) to sobie dolicz jescze z 1,5h chłopcze Przynajmniej (korki, zamkniete ulice) także pks czy bus liczcie ok 4,5h drogi napewno( to i tak bedzie w miare ok) bo ostatnio znajomi z stw jechali to im wyszlo 6h...i to busem heheh |
|
|
|
|
Kiedyś nocą dojechałem w 3 godz.od granic st,w..do granic W-wa , ale nie busem))))))))))))
|
|