|
|
|
Może warto zrobić jakiś ranking? Wg mnie taka kolejność;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szczerze? Nie to żebym miał jakiś uraz do kogoś, albo coś w tym stylu, ale... tak naprawdę liczą się tylko pierwsze dwa. Nie chodzi mi o poziom, tylko o odwiedzalność. Każdy to wie, więc taki ranking w naszym mieście nie ma żadnego sensu - zamieni się w przepychankę między czytelnikami, albo (co gorsza) pracownikami wspomnianych dwóch portali.
|
|
|
|
|
Jak dla mnie to tak jak napisal kjkj ale odnosnie dwoch ostatnich w odwrotnej kolejnosci czyli :
www.stalowemiasto.pl www.SpAm.SpAm@SpAm www.rst24.pl www.SpAm.SpAm Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weźcie sie opanujcie. Tych tematow bylo juz wiele. Ja tez moge kupic domene za 9,90 nazwac ją mojastalowa.pl i mam byc portalem? Na to sie pracuje latami i zaufaniem. Only stalowemiasto.
|
|
|
|
|
Widzę, że spam wyskakuje jak się wpisuje nazwy tych portali.
Na www.rst24.pl (wsiowa nazwa jak rejestracji auta) przez ostatni tydzień nic się kompletnie nie działo. Totalny brak zmian na stronie. W ogłoszeniach jakieś głupie wpisy niewymoderowane. To raczej zabawka czyjaś niż poważny portal. Juz tam nie wchodzę. Na forum miałam wrażenie że sami zarzucają tematy i na nie odpisują po chwili, żeby tylko coś było. EU podobnie, zmienili wygląd stronki ale wiadomości jak na lekarstwo. Zdjęcia nawet ładne. Kiedyś jeszcze wstalowej. pl było i coś jeszcze ale to liga na poziomie rst czy eu. |
|
|
|
|
stalowe miasto
|
|
|
|
|
Są jeszcze:
sztafeta.pl T. Miej.. T. St..la |
|
|
|
|
ehh, popatrzcie co znalazłam!!!
http://www.speedtest.pl/wycena To powinno przemówić do wszystkich zainteresowanych. Liczby nie kłamią- mam na myśli dzienne wejścia z unikalnych IP użytkowników. Wpiszcie sobie to RST albo EU czy nawet NET. Ci ostatni mają 1/3 z tego co ten portal. Inni nawet 1% nie przekraczają. Totalne nieporozumienie. Co do ceny może nie jest to wiarygodne, gdyż ta jest taka za jaką potencjalny nabywca jest ją w stanie nabyć. |
|
|
|
|
Dobra, a teraz dzieciaczki bajka na dobranoc i spać...
Po pierwsze SM to sobie może prowadzić w tych Waszych rankingach odwiedzalności, czy w czym tam chce. Natomiast jeśli chodzi o profesjonalizm serwisu to jest to daleki, szary koniec. Bałagan w artykułach, bałagan na forach, bałagan w ogłoszeniach. Właściwie bałagan jest wszędzie, moim zdanie załoga wysoce nieprofesjonalna, portal również. Nie będę tu chwalił innych portali bo ta załoga tego nie lubi... |
|