|
|
|
Witam ,poszukuję elektryka do wymiany instalacji elektrycznej w mieszkaniu . Może ma ktoś godnego polecenia fachowca ?
//moderowano/ - zubrstw - zamykam z powodu zbyt dużej ilości postów nie związanych z tematem Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
ja bym polecił tego: 798 947 520
robił u mnie w nowym domu, byłem zadowolony, tanio zrobił. Teraz go poleciłem na wymiane elektryki w starszym domku, przyszedl, doradził jak zrobić, że obejdzie się bez kucia żeby było tanio i że wystarczy wymienić "coś tam" i instalacja moze byc jeszcze dobre kilka lat - czyli nie naciaga na koszty... osobiscie polecam |
|
|
|
|
Oczywiście pomiary zrobił, protokół zostawił, uprawnienia posiadał ?
|
|
|
|
U mnie robiła osoba z spółdzielni mieszkaniowej.
|
|
|
|
|
|
oczywiście - pomiary zrobił, uprawnienia psiadał. Z zakładania instalacji posiadam papiery itp. Przecież pisałem że elektryk, tak? przecież koleś szuka elktryka a nie osoby która zwie sie elektrykiem bo innej roboty nie ma.. pff
|
|
|
|
|
Jeśli chcecie kontakt do dobrego elektryka moge dac na PW
|
|
|
|
|
haha ja i elektryk
nawet polecic i pochwalić nikogo nie mozna.. pff paranoja zresztą posiadam papiery to nic dziwnego, musze mieć papiery bo przecież inaczej bym nie "odebrał domu" wiec musiałem wziąć fachowca z uprawnieniami, to pzecież logiczne, tak? |
|
|
|
|
//moderowano/ - zubrstw - nie na temat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano/ - zubrstw - nie na temat, ostrzeżenie
|
|
|
|
|
CYTAT Ja pierdole, ale masz zastój w głowie, Żubrze Aleś się podjarała. Dla ochłody napiszę, że za pierwszym razem gdy przeczytałem to zdanie, też tak to odebrałem. Wiem - jestem idiotą. CYTAT zresztą posiadam papiery to nic dziwnego, musze mieć papiery bo przecież inaczej bym nie "odebrał domu" wiec musiałem wziąć fachowca z uprawnieniami, to pzecież logiczne, tak? Nie do końca logiczne. Musiałeś wziąć fachowca, który załatwi papiery - to się zgadza. A czy się na nich przybije on, czy kolega, czy jakiś obcy gość, to inna bajka. Dlatego pytanie, czy ten konkretny fachowiec ma uprawnienia jest jak najbardziej zasadne. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|