|
|
|
Na stronie US jest nowa oferta pracy. Ciekawe ilu tym razem będzie chętnych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie licz na nic. Przecież wiesz jak to sie odbywa...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
znam przypadek gdzie osoba po studiach dostała się na staż do US w pewnym mieście potem jak to po stażu dziękuję ! lecz ta osoba była na tyle uparta że często chodziła i dręczyła ludzi z US aż przyjęli ją do pomocy przy rozliczeniach Pit niby na 5 miesięcy a robi już na umowie 2 lata. Także nie zgodzę się że do końca takie stanowiska są załatwiane pod stołem.
|
|
|
|
|
Mam znajomego ktory mial staz w US w Stalowej, ale go nie zostawili. Wystartowal w Lublinie do konkursu i sie dostal. |
|
|
|
|
Znam już 3 osoby z urzędów stalowowlskich które pracująbez znajomości w tym dwie wygraly konkurs bez stażu, jedna po stażu. Także da się,
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Znam już 3 osoby z urzędów stalowowlskich które pracująbez znajomości w tym dwie wygraly konkurs bez stażu, jedna po stażu. Także da się, Ty to chyba kazdego juz znasz |
|
|
|
|
Felt jak się jest osobą publiczną to się zna sporo osób. A takie pisanie że musowo wygrywają znajomości to mit, aczkolwiek sporo w tym prawdy.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jacku przepraszam, ale jaka z ciebie osoba publiczna?
|
|
|
|
|
CYTAT A takie pisanie że musowo wygrywają znajomości to mit, aczkolwiek sporo w tym prawdy. To brzmi niemal identycznie jak" jestem za a nawet przeciw"... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
CYTAT jacku przepraszam, ale jaka z ciebie osoba publiczna? Zgaduj betty zgaduj. Nie jestem szarym pracownikiem tylko zna mnie sporo osób a i ja znam sporo stąd spore rozeznanie w lokalnym rynku. Ale spokojnie nie żyje z naszych wspólnych podatków, ani za twoje pieniądze "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak ktoś wie coś o załatwianiu po znajomości to niech idzie do odpowiednich służb i powie, one się już tym zajmą. Będzie się żyło wtedy lepiej, wszystkim. Jak nie wiesz, lub tylko słyszałeś to skończ pieprzyć głupoty.
Tak jak Jacek zauważył nie wszystko to znajomości. Pracując w urzędzie mając kontakt z ludźmi siłą rzeczy się zna więcej osób, ale puki co żadna ustawa nie zakazuje kandydowania na stanowiska urzędnicze jeżeli w urzędzie pracuje ktoś, kogo mniej lub bardziej znasz. Oczywiście przestępstwem jest ustalanie między znajomymi, kto wygra w konkursie. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT Felt jak się jest osobą publiczną to się zna sporo osób Celebryta? CYTAT Nie jestem szarym pracownikiem tylko zna mnie sporo osób Mojego kumpla z Załęża też zna sporo znanych osób. Znani sędziowie, prokuratorzy, adwokaci. |
|