~~Firewire | |
|
|
kontakt jest Ci zbędny bo wszystko robisz sam ;) chyba że coś nie wiesz to po prostu zadajesz pytania bardziej doświadczonym użytkowników wystarczy ze sobie konto założysz i chyba po 3 dniach można dowolnie śmigać i edytować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki już się zapisałem. Teraz tylko czekać kilka dni
|
|
~~simo | |
|
|
jesli zalezy ci na rzetelnej ocenie to polecam wrzucic jakas fotke na plfoto.pl Jesli zdjecie nie zostanie wymoderowane to juz jest sukces, bo zdjecia kiepskie technicznie szybko sa moderowane. A jak bedziesz mial szczescie to otrzymasz jakies konstruktywne komentarze do zdjecia
|
|
|
~~simo | |
|
|
a i dodam jeszcze ze zdjecia z kosciolem i wierza (te drewniane) sa najlepsze i pierwsze z wiaduktu. Na pozostalych nie podoba mi sie to ze sa robione z aparatem ustawionym w gore, przez co sciany zbiegaja sie do gory a nie sa rownolegle
|
|
|
~~mieszkanka | |
|
|
"Klasztorów dziewięć, bram cztery ułomki i gdzieniegdzie domki".
Na tych zdjęciach nawet domków nie ma. |
|
|
|
|
|
Zdjęcie z wieżą robi najlepsze wrażenie
|
|
~~stw | |
|
|
Fajne zdjecia. Najlepsze to z wieza
|
|
|
|
|
|
Zdjęcia 6 i 8 bardzo ciekawe ujęcia
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
~~susza | |
|
|
bardzo mis ię podobają zdjęcia 6 i 7, ^ jest napradę interesujące
|
|
|
|
|
|
Zamieściłem w galerii kilka nowych zdjęć zapraszam do obejrzenia i oceny oraz do komentarzy.
Pozdrawiam |
|
~~rotfl | |
|
|
~moj znajomy też robi zdjecia nocą tu masz link:
http://www.photoblog.pl/bratprezes |
|
|
|
|
|
Dodałem 6 nowych zdjęć z dzisiejszego meczu.
|
|
~~adm | |
|
|
CYTAT Dodałem 6 nowych zdjęć z dzisiejszego meczu. napisz dokladnie cos o tym to sie artykuł napisze. |
|
|
~~kotulski | |
|
|
do dupy te foty, ogólnie badziew, to tak żeby cię pocieszyć, a tak anprawde to zebys wiedzial co i jak, a nie to co niektorzy tylko farmazony ci pieprzą a tak naprawde im ciebie szkoda. pamietaj , lepsza gorzka prawda niż najsłodsza tajemnica
|
|
|
|
|
|
Wiem, że nie są rewelacyjne, ale przynajmniej się staram. Szkoda mi takich ludzi jak ty którzy nic nie robią tylko krytykują innych. Jeśli moje badziewie ci się nie podoba może pokażesz jakieś twoje zdjęcia.
|
|
~~Krak | |
|
|
CYTAT do dupy te foty, ogólnie badziew, to tak żeby cię pocieszyć, a tak anprawde to zebys wiedzial co i jak, a nie to co niektorzy tylko farmazony ci pieprzą a tak naprawde im ciebie szkoda. pamietaj , lepsza gorzka prawda niż najsłodsza tajemnica Krytyka jest potrzebna ale ludzie nie są tacy sami ,dla Ciebie to jest brzydkie a innym się podoba.Kotulski zapomniałeś dodać w swojej wypowiedzi że ...."ogólnie to dla Ciebie badziew"..... |
|
|
~~kotulski | |
|
|
CYTAT Wiem, że nie są rewelacyjne, ale przynajmniej się staram. Szkoda mi takich ludzi jak ty którzy nic nie robią tylko krytykują innych. Jeśli moje badziewie ci się nie podoba może pokażesz jakieś twoje zdjęcia. czego mam ci pokazywać moje zdjęcia? wiem ze nie amm talentu i mozliwosci technicznych zeby porobic dobre foty wiec sie nie pcham z byle czym, proste |
|
|
|
|
|
Dodam tylko, że ciężko zrobić zdjęcie w hali przy słabym oświetleniu z ciemnym obiektywem. Zdjęcia robione Nikkorem 18-55mm 1:3.5-5.6
|
|
|
|
|
Ja też nie mam talentu i sprzętu ale próbuje coś robić. Cały czas się uczę i może coś z tego będzie kiedyś. Wolę to niż siedzieć w domu i marudzić.
|
|
~~kotulski | |
|
|
życzę powodzenia
|
|
|
~~foto | |
|
|
CYTAT Wolę to niż siedzieć w domu i marudzić. To jest bardzo dobrze podejscie, wyrozniasz sie sposrod wiecznych narzekaczy, ktorzy nie proboja bo i tak sie nie uda. |
|
|
~~fotoman | |
|
|
Zdjęcia nie są złe. Co nie znaczy, że są dobre. Rzeczywiście to trochę ciemne szkło to takich zdjęć. Widzę, że robiłeś na wysokim ISO, bo widać szumy. Próbuj dalej, żeby robić dobre foty trzeba ćwiczyć, z tym się człowiek nie rodzi. Po drugie sprzęt to nie wszystko. Są ludzie którzy z kitowego obiektywu potrafią wyciągnąć dużo więcej niż ci którzy dysponują jasnym i drogim szkłem. Według mnie w skali 1-10 zdjęcia są na 6,5.
Pozdrawiam i próbuj dalej. |
|
|
|
|
|
Jest tak jak piszesz zdjęcia robiłem na ISO 800 i 1600
|
|
~~kierowca RNI | |
|
|
Ciekawe, wyraźne ale mało.Powinieneś pokazać więcej miasta i nie tylko nocą.A może mógłbyś fotografować ludzi, ich zachowania, zdarzenia jakie im się przytrafiają.Mi osobiście się zdjęcia podobają a nie sprzyjające komentarze i uszczypliwe uwagi traktuj z przymrużeniem oka.
|
|
|
~~dfgg | |
|
|
Świetnie wygląda Kościół Św. Floriana. Hm czy ty bawileś się fotkami, ustawieniami aparatu czy takie światło tam jest? Wygląda to rewelacyjnie.
|
|
|