|
|
|
Cześć. Kogo w stalowej woli polecacie jeśli chodzi o naprawę laptopów. Nie orientuje się gdzie jest jakiś serwis. Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam: Wojciech Gonek i Marek Radwan
ul. Poniatowskiego 21 k (z tyłu za bankiem BGŻ) Natomiast świetnie rozreklamowane "Pogotowie komputerowe" w Metalowcu (531 999 555)to kompletnie nie douczeni "fachowcy", którzy zdzieraja kasę za nic (zepsuli mojego laptopa, dopiero Ci z Poniatowskiego naprawili po nich) Moderowano przez: panna_pina Nr telefonów podajemy na pw.
|
|
|
|
|
2 laptopy naprawiał mi koleś w re compie. Cena znośna, sprzęt działa do dzisiaj.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Odnośnie Pogotowia Komputerowego z Metalowca, to się reklamują ,że dojazd do klienta gratis lecz jeśli przyjechał do mnie to musiałem zapłacić za dojazd 20 złotych.
|
|
|
|
|
Tanio i solidnie. Mojego asusa orzywili za dwie stówki, chociaż inni fachowcy nie dawali mu szansy, lub wołali za naprawę tyle że głowa boli.
http://www.betadigital.pl/serwis.html Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
To zależy co siadło. Ja jako amator do tej pory nie mialem reklamacji cena części plus 20 zł wymiana. Część zamawiam u klienta jaka potrzebna przychodzi na adres klienta, klient pokrywa koszt częsci, wtedy tylko u mnie koszta wymiany.
|
|
|
|
|
polecam AND http://www.andcomputers.pl/ profesjonalna obsługa
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ja również polecam AND COMPUTERS jako jedyni jak dzwoniłem to mieli w Stalowej części do mojego laptopa i mi go naprawili za rozsądne pieniądze.
|
|
|
|
|
Serdecznie pozdrawiamy konkurencję ;) Zarówno tą uczciwą jak i nieuczciwą. Proponujemy forumowiczom typu "tulipan" czy "esojota" aby zajeli się jednak poprawą jakości swoich usług w zakresie naprawy komputerów. Wtedy nie będą mieli czasu na pisanie bzdur pod adresem konkurencyjnych firm. Jednakże jeśli tego nie uczynią to najprawdopodobniej do gry wkroczy prawnik i przepisy o nieuczciwej konkurencji. Wszystkich pozostałych zapraszamy do sprawdzenia naszych usług osobiście. Pozdrawiamy. Załoga Serwisu Komputerowego Enter.
www.sprawnykomputer.eu |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
ENTER-SERWIS aka Pogotowie Komputerowe...
" Jednakże jeśli tego nie uczynią to najprawdopodobniej do gry wkroczy prawnik i przepisy o nieuczciwej konkurencji." Dlaczego prawnik ? Osobiście znam kilka osób, które narzekały na jakość waszych napraw. A więc coś jest na rzeczy. Czujecie się renomowaną firmą a na krytyke odpowiadacie prawnikiem ?? Każda osoba ma prawo do własnego zdania. Jeżeli coś spieprzyliście to znaczy, że spieprzyliscie. Nie jestem z konkurencji. Ja również kiedyś skorzystałem z waszej usługi i nie byłem zadowolony. Wywalenie pieniędzy na reklame, oklejenie samochodu i poobklejanie miasta ulotkami to nie wszystko. Również nie polecam firmy POGOTOWIE KOMPUTEROWE. Moim zdaniem laptopa możesz oddać do andcomputers. Nie zawsze jest szybko ale sprawnie a druga sprawa gwarancja na usługe. Podpisano NIE-KONKURENCJA. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Jakiś czas temu potrzebowałem szybkiej naprawy laptopa. Kolega polecił mi Serwis Enter z Metalowca. Było szybko i tanio. Czy profesionalnie nie wiem bo jestem laikiem w tych kwestiach. Laptop działa poprawnie do dziś. Osobiście jestem zadowolony z usług tego serwisu. Polecam.
|
|
|
|
|
... i dlatego założyłeś konto, żeby nas o tym poinformować...
Nie znam firmy Enter, nie wiem czy robicie dobrze, czy źle, ale żenujący jest ten reklamowy wpis "leksusowy". |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Irkuck i tutaj się z Tobą zgodzę.
Najpierw straszą prawnikami a jak już dostaną opinie słabego serwisu bądź niekompetentnych osób w nim pracujących (podkreślam OPINIE) to muszą się ratować nowymi nickami i dobrym komentarzem. Bo co to za komentarz od takiej osoby z 200-400-600 iloscia postów. Jak wejdzie świeży lexsus i odrazu zaczyna pisac w obronie ENTER SERWISU. ŻENUA Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Naprawiałem pół roku temu w www_pclap-alert_pl, polecam, miła obsługa i profesjonalny serwis.
|
|
|
|
|
frazes1989 naprawiałes poł roku temu, dzis załozyłes konto i odkopałes temat sprzed 5 lat, troche to pachnie reklama
|
|
|
|
|
A już po gwarancji? Wiele firm dziś świadczy usługi door to door.
|
|
|
|
|
W Stalowej firma komputronik
|
|
|
|
|
Mysle ze w Nisku firma lastok
|
|
|
|
|
Polecam Lastok w Nisku
|
|
|
|
|
ale żenada z tymi kontami założonymi dopiero teraz i reklamą bądź antyreklamą...
|
|
|
|
|
Ja polecam ten serwis
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=244326 |
|
|
|
|
Ciekawe czy naprawiliby mi laptopa, który się nie chce uruchomić. Obawiam się, ze to coś poważnego - a więc bardziej opłacałby się zakup nowego niż naprawa starego...
|
|