|
|
|
Co sądzicie o oddziale laryngologicznym w stalowowolskim szpitalu, personelu tam pracującym, podejściu personelu do pacjenta, a może kogoś coś miłego bądź niemiłego spotkało podczas pobytu na tym oddziale?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja byłam tam na usuwaniu migdałków. Bardzo miły personel i ogólnie każdy był miły. A szczególnie dr Antonowicz . Mi się tam podobało.
|
|
|
|
|
2 lata temu nie przyjęli mnie choć miałem skierowanie do szpitala na ten oddział, nie przyjęli mnie bo nie mailem łapówki, lekarz 2 razy mnie wołał myślał ze coś mu dam w końcu powiedział ze jestem w pełni zdrowy zrobił mi tylko badania i to tak na chama bo jak mi wsadzał tą rurkę do nosa to zrobił to z całej siły.... jeśli nie masz na łapówkę to nie idź.
Moderowano przez: panna_pina Poprawione błędy.
|
|
|
|
|
Krzysiek dlaczego nie powiadomiłeś prokuratury o propozycji łapówki? na pewno lekarz powiedział ci to wprost i masz niezbite dowody. dwa razy cie wolał i prosił o łapówkę aż w końcu ze złości wepchnął ci rurkę w nos z całej siły?
|
|
|
|
|
Bo głupi byłem....... zresztą który lekarz teraz nie bierze łapówek???????nie ma takiego w stalowej woli nie ma takiego w polsce!!!!! a propo tego oddziału to spotkałem kiedyś gościa który mi opowiadał jak był tam na osunięciu migdałka czy coś tam i mówił ze miał straszne bóle w nocy jak leżał na oddziele nie chcieli mu dać nic przeciwbólowego dopiero jak dał stówę to dano mu środek przeciwbólowy........
Moderowano przez: Kamil Poprawiłem błędy ortograficzne
|
|
|
|
|
Byłabym ostrożna z takim generalizowaniem.
a w takie farmazony typu stówa za tabletkę to aż mi się nie chce wierzyć. z oddziałem laryngologicznym nie mam nic wspólnego, ale leżałam na innym w stalowowolskim szpitalu i nikt ode mnie żadnych łapówek nie chciał, a opieka była ok, zwłaszcza ze strony pielęgniarek. |
|
|
|
|
CYTAT krzysiek2220 nie chcieli mu dać nic przeciwbólowego dopiero jak dał stówę to dano mu środek przeciwbólowy........ Nie przeginaj chłopczyku....nie zapominaj, że oskarżasz kogoś nie podając faktów, nazwisk przypuszczalnie nie mając również dowodów. Po IP łatwo Cię można namierzyć i dochodzić prawdy przed prokuratorem. Zgodnie z art. 24 § 1 Kodeksu cywilnego : -Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. -W razie dokonanego naruszenia można także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. -Na zasadach przewidzianych w kodeksie można również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. Jako lekturę oprócz poczytania słownika ortograficznego polecam również Kodeks Cywilny i Karny. Można Cię również oskarżyć o czyn z art. 234 kodeksu karnego dot. fałszywego oskarżenia o przyjęcie korzyści majątkowej. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
moyra3 co masz tatusia lekarza?? nie przeginaj chlopczyku?? grozisz mi?? nie podaje zadnych nazwisk wiec moga mnie cmoknac a propo mojej ortografii to tylko interet wiec nie musze ladnie i dokladnie pisac z ortografii nie mialem jakich kolwiek problemow
|
|
|
|
|
CYTAT nie przeginaj chlopczyku?? grozisz mi?? Nigdy nikomu nie groziłam i nie muszę. Jeżeli tak właśnie się poczułeś to może masz coś na sumieniu? A' propos cytuj dokładnie "chłopczyku". CYTAT nie podaje zadnych nazwisk wiec moga mnie cmoknac Swoimi insynuacjami obrażasz ludzi pracujących na tym oddziale...nie zdziwiłabym się gdyby poczuli się urażeni CYTAT a propo mojej ortografii to tylko interet wiec nie musze ladnie i dokladnie pisac z ortografii nie mialem jakich kolwiek problemow Z taką pisownią i niewiedzą sam dajesz świadectwo... Internet nie zwalnia z poprawności pisania. Jak się pisze : CYTAT jakich kolwiek czy jakichkolwiek??
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
prosze nie zaczynaj wojny nie wiem o co ci chodzi to jest forum do wypowiadania sie a nie o wytykanie sobie bledow
Moderowano przez: sm Kolega dostaje ostrzeżenie.
"Publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych." Regulamin III: 2.6, 2.9 |
|
|
|
|
to wypowiadaj się po polsku.
i jeśli jesteś tak pewien tego co piszesz, podaj nazwiska. boisz się? no tak, łatwiej obrażać pisząc ogólnie, bez konkretów. |
|
|
|
|
hmm oddział, jedynie kompetentne są pielęgniarki.( miłe , uczciwe, życzliwe) jest wyjątek Pani oddziałowa, która jest strasznie nie miła dla pacjenta jak również dla personelu. lepiej już leżeć w Staszowie lub Rzeszowie.chyba że ma się kasę na zbyciu to można w Stalowej
|
|