Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak to jest z usunięciem konta na stalowymmieście?
są osoby które miały z tym problemy?? i drugie pytanie do adminnistratora portalu: czy jest opracowana polityka prywatności ? jesli tak to proszę o link lub jej treść. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sądzę, że jeśli ktoś usunął konto to już nie odpowie
Zabłysnąłeś Czy Ty masz problem z usunięciem konta ? Czy z czymś innym ? |
|
|
|
|
CYTAT jak to jest z usunięciem konta na stalowymmieście? są osoby które miały z tym problemy??. Ja miałem i mam. Napisałem nawet do zarządu prośbe aby usuneli mi konto na tym portalu. Jak widać bez rezultatu. Ps.Drogi zarządzie moja prośba jest aktualna. |
|
|
|
|
CYTAT Sądzę, że jeśli ktoś usunął konto to już nie odpowie Zabłysnąłeś Czy Ty masz problem z usunięciem konta ? Czy z czymś innym ? no z takimi głąbami jak Ty, więc myśl dziewczyno zanim napiszesz coś. |
|
|
|
|
Z całym szacunkiem different, ale nie zabłysnąłeś szczególnie tym, że wyprodukowałeś rodzinkę postów jeden pod drugim, w którym jeszcze obraziłeś forumowiczkę... Właściwie wyzwisko z ostatniego Twojego postu pasuje idealnie do tego co zrobiłeś
Co do samego problemu usuwania konta i opieszałości ekipy SM... no cóż, jaki portal, takie forum, niczego szczególnie dobrego bym się tutaj nie spodziewał. |
|
|
|
|
i co kochany zarządzie? macie coś do powiedzenia? czy tylko smród umiecie robić?
łamiecie prawo i to nie ulega wątpliwości |
|
|
|
|
A Ty umiesz tylko obrażać i krzyczeć ?
Ty raczej nie oczekujesz od nikogo odpowiedzi. Chcesz sobie pokrzyczeć. Wyleczyć z kompleksów ? |
|
|
|
|
czarna
oczekuję informacji dlaczego SM.pl łamie prawo. M.in. i w trosce o Ciebie i ochronę Twoich D.O. Czy zarząd ujawni kto jest Administratorem Danych Osobowych? Administratorem (nie)Bezpieczeństwa Informacji ? |
|
|
|
|
Teraz to pojechałeś
|
|
|
|
|
Dziwisz się, że z Tobą nikt nie chce dyskutować ?
Ja już nie. |
|
|
|
|
CYTAT Dziwisz się, że z Tobą nikt nie chce dyskutować ? Ja już nie. ależ wcale się nie dziwię tylko głupi złodziej przyłapany na gorącym uczynku powie, że to nie on zajebał tą bułkę w sklepie. jest smród i ci co tak zasmrodzili nie chcą tego wywietrzyć |
|
|
|
|
Tak trudno napisać pw do sm? ?Choć z iloscią modów sam jestem ciekaw. Co do pw i bana to standard na większości for, ban cie eliminuje z życia na forum i tyle
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Tak trudno napisać pw do sm? ?Choć z iloscią modówsam jestem ciekaw. ale ja chcę publicznych wyjasnień, tak aby inni też wiedzieli i mieli świadomość tego co grozi za rejestrację na tym portalu. z całym szacunkiem Jacek ale prawie niemożliwe usunięcie konta to tylko pretekst. |
|
|
|
|
reiker
dla Jacka mam, dla ciebie ćwoku nie mam, czarna to chyba kobieta więc z tego powodu mieć muszę pomimo że głupia nieco. prywatność to prywatność bez względu na formę i miejsce, co do kopa, sęk w tym że go nie dostałem (o dziwo, bo maniac za kilka lajtowych pytań bana załapał) a krucjata?? taka edukacyjna |
|
|
|
|
CYTAT Tak trudno napisać pw do sm? ?Choć z iloscią modów sam jestem ciekaw. Co do pw i bana to standard na większości for, ban cie eliminuje z życia na forum i tyle Myślałem,że Zarząd interesuje się tym,co dzieje się na Forum. Czytają wpisy i kontrolują działalność moderatorów.Czasami osobiście usuwają wpisy(tak bywało). Pada coś w rodzaju zarzutu,że braki,błędy itp. należy zgłaszać na priv a nie na Forum. Oczywiście.Mogę informowac na priv o nieprawidłowościach które w mojej ocenie mają miejsce,tyle że temat jest publiczny. Dyskusja jest,temat dla wszystkich dostępny, dlaczego więc mam się bawić w konfidenta? Moderator w -nazwijmy to pracy,nie powinien kierować się swoimi sympatiami. Z chwilą kiedy zdecydował się na taką działaność jego poglądy nie mogą być głoszone. Winien być neutralny, a swoją działaność ograniczyć do sprawdzania czy zachowane są normy zawarte w Regulaminie. To czy lubi takiego lub innego polityka,czy lubi psy wałęsające się po mieście itp.nie powinno się uzewnętrzniać. Jest jednak bardzo często inaczej. Najweselsze jest to,że wielu z modów nie raczy podpisać się pod swoimi "osiągnięciami". Niekiety też się bym wstydził... Niestety coś za coś.Albo jesteś cenzorem albo forumowiczem. Nie pasują ograniczenia i chcesz głosić "Słowa Prawdy",wróć jako zwykły forumowicz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT reiker dla Jacka mam, dla ciebie ćwoku nie mam, czarna to chyba kobieta więc z tego powodu mieć muszę pomimo że głupia nieco. prywatność to prywatność bez względu na formę i miejsce, co do kopa, sęk w tym że go nie dostałem (o dziwo, bo maniac za kilka lajtowych pytań bana załapał) a krucjata?? taka edukacyjna powaznie maniac bana zalapal?:] jak tak to chuje jestescie kwadratowe :] za co maniac zalapal bana? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
no to kurwa mialem pobronic troche stalowego, bo kazdy wie ze tu chujem zabezpieczenia malowane i trzeba byc kretynem aby podawac jakiekolwiek prawdziwe dane, ale nie bede bronil, bo to szczyt kurestwa znowu w ten sposob usta zamykac :]
znowu odpierdala, stalowemu mozna narobic w chuj klopotoww i problemow legalna droga :] traficie kiedys na kogos kto nie bedzie mial wyjebane i sie za to wezmie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
czekolada miala sama napisac ale zostala zablokowana a potem zastraszona.
jesli uzyskam zgode szczegoly beda Moderowano przez: panna_pina Kultury Kolego, kultury !
|
|
|
|
|
A póki zgody nie ma koniec bicia piany.
Wystarczy obrażania innych. |
|