Posty: 57
Dołączył: 29 Wrz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam. Za niedługo mam zacząć pracę w piekarni galicyjskiej, przy rozwadowie. Wie ktoś jak tam się pracuje? Mili są pracownicy ? I ogólnie jak tam jest ?
Moderowano przez: panna_pina Przeniosłam do odpowiedniego działu.
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 146
Dołączył: 17 Wrz 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nie wiem czy coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata ale pewnie nic więc odradzam tą prace. JA pracowałem tam 3 dni i od tego momentu pieczywa też od nich nie kupuje tu masz dyskusje na temat
http://stalo(...)e=&str=1 |
|
Posty: 104
Dołączył: 9 Cze 2010r. Skąd: pysznica Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zastanawiam się na jakich zasadach ta piekarnia działa ?gdzie jest sanepid ? gdzie jest pip? pieczywo wożą prywatnymi samochodami co jest niedopuszczalne .dostawczaki brudne że aż miło. mają ich sprzątać kierowcy tylko sami nie wiedzą kiedy jak cały czas w trasie i trzeba sie bardzo szybko uwijać bo jak boraki nie zdążą to nie będzie wypłaty .ciągłe nadgodziny i ciągły brak wypłaty .pieniądze regularnie biorą tylko właściciele. wizyta sanepidu bez zapowiedzi w tej piekarni mile widziana.inni też mogli by się nimi zainteresować . było by co robić .
beza |
|
Posty: 1
Dołączył: 30 Wrz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A kto jest właścicielem tej piekarni ? Czy dalej K. Kręcichwost ?
|
|
Posty: 57
Dołączył: 29 Wrz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A kto jest właścicielem tej piekarni ? Czy dalej K. Kręcichwost ? Tak dalej on jest właścicielem. |
|
Posty: 42
Dołączył: 29 Sie 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kupowałam ich pieczywo do póki w środku chleba nie znalazłam sznurówki, w doadatku bardzo brudnej.
|
|