|
|
|
Witam,
Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
zrobi to prawie każdy kamerzysta który nagrywa na weselach i biorą za godzinę przegrywania ale zabij mnie nie pamiętam ile
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? Ludzie po co wy kupujecie komputery jeżeli nic nie umiecie na nich robić poza przeglądaniem stron www? CYTAT Dokładnie, zrób to sam. |
|
|
|
|
W tesco w punkcie z kluczami facet przegrywa, ale nie wiem za ile i czy robi to dobrze.
pozdrawiam Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
Czy ktoś orientuje się gdzie obecnie można przegrać kasetę VHS na DVD za niewygórowaną cenę?
|
|
|
|
|
Witam,jesli masz magnetowid to pożycz od kogos dvd z nagrywarką i sam przegraj.Ja tak przegrywałem.
|
|
|
|
|
w tesco obok pralni jest taki kiosk z zegarkami, dorabia klucze i tam na szybie pisze że przegrywają z VHS na DVD. Jaka cena to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? CYTAT Ludzie po co wy kupujecie komputery jeżeli nic nie umiecie na nich robić poza przeglądaniem stron www? Nie podniecaj się tak, ja np. mam kilka kaset VHS i niedziałające video , więc sam działający komp do niczego się nie przydaje... |
|
|
|
|
salon foto bogusław kwieciński
syanley |
|
|
|
|
Byłem w tesco i spytałem jaka cena więc 20 zł za 1 godzinę.
|
|
|
|
|
Dzięki Stecyk. To w takim razie do tesco się nie wybiorę bo znalazłam tańsze oferty ;)
|
|
|
|
|
A gdzie są te "tańsze oferty"?
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
To ja poproszę info na priva.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Byłbym wdzięczny za info na priv
|
|
|
|
|
Ja teź poproszę info na priv.
|
|
|
|
|
A przegrywanie kasetek z kamerek DVI na pendriver/dysk/CD ? Ktoś coś ?
|
|
|
|
|
mam w domu sprzęcik tzn przejściówkę pod magnetowidy kamery, piszcie na priv dogadamy się
|
|
|
|
|
proszę o nie wysyłanie pytań o przegrywanie kaset gdyż za symboliczną czekoladę wziąłem już kilkanaście kaset i trochę z tym zejdzie.
Konwertery / przejściówki dostępne na allegro, drogie nie są a przegrywanie jest dziecinnie proste. pozdrawiam |
|
|
|
|
Podbijam temat
Gdzie w Stalowej przegrają mi kasętę na inny nośnik? Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Paweł Tokarz na fb. Wrzuca fotki rozwadowa i zajmuje się tym.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|