|
|
|
co wy na to ???
http://www.pudelek.pl/artykul/15211/jola_bedzie_atrakcja_walentynek/ WALENTYNKI - 14.02.2009 - sobota Wszystkich zakochanych zapraszamy na dyskotekę walentynkową oczywiście 14.02 - sobota. Będziemy robić sesje fograficzna dla zakochanych par - które jeszcze w tym samym dniu (dzięki salonowi fot. SALON-FOTO Bogusława Kwiecińskiego, który mieści się przy ulicy Okuliciego 70) podczas dyskoteki dostaniecie za free. Główną atrakcją wieczoru będzie dobrze wam znana JOLANTA RUTOWICZ, która m.inn: wygrała program Big Brother 4.1, była uczestniczką programu TV2 "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie" a ostanio również można ją było zobaczyć w CKM Możemy tylko zdradzić, że wybierze najprzystojniejszego faceta a co więcej to już niespodzianka... Najlepsze muzyczne hity zagrają dla was rezydenci: Dj Bastian Wild i Dj Banque. Wstęp 10zł (źródło www.klubplaneta.pl) |
|
|
|
|
|
|
|
~~MandM | |
|
|
Co za mistrz photoshopa robił ten plakat?
Co do tematu to piszą, że to prestiżowa lokalizacja |
|
|
~~:o) | |
|
|
artykuł o planecie i j.r. jest dzisiaj na Pudelku
|
|
|
~~mocny | |
|
|
ja bym ją walił
|
|
|
~~Prawdziwy | |
|
|
Pomyślcie o tym iż uda wam się zrobić foto z Jola i wrzucicie to na portal nasza-klasa, jak myślicie ile będzie komentarzy typu ”fajnie zazdroszczę ” a ile typu
|
|
|
|
|
|
coraz bardziej zadziwia mnie i martwi ingerencja Moderatorów ,
a gdzie wolność swobodnej wypowiedzi gdzie wolność słowa ? hmm pewnie i tak zaraz post zczyszczą moderator: martwi Cię, że ktoś robi porządki, i sprzata bałagan ? bo czymże jest post o polityce (pomijąc ile razy powtarzany w wątku o J. R.) ? forum, to nie smietni, gdzie każdy może pisać co chce i GDZIE chce. Od polityki jest dział polityka. |
|
|
|
|
b01ec - tu nie chodzi o wolność swobodnej wypowiedzi. Tylko, że ta wypowiedź która została usunięta pojawia się od paru tyg. dzień w dzień w różnych tematach i artach. Dlatego to usunąłem - powiedz mi - Co ma wakat jakiś tam z Jolą Rutowicz?
|
|
|
|
|
z kad wiesz moze wiecej niz ci sie wydaje wkoncu to polityk a ona pusta idjotka
|
|
~~joakuf | |
|
|
http://www.pudelek.pl/artykul/15211/jola_bedzie_atrakcja_walentynek/
nasze cudowne miasto staje sie slawne |
|
|
~~lkjlkj | |
|
|
Prawdziwy wystapi?
|
|
|
~~lokius | |
|
|
Tego co ciągle piszę o wakacie to go z lekka pojeba..o ! Świrze przestań w każdym poście pisać o tym, każdy to już przeczytał.
Co do Joli to następna która próbuje się dorobić jak kobieta o najwyższym IQ w Polsce - Dorota Rabczewska. Ale w tym chorym kraju gdzie złodziej jedzie na złodzieju i złodziejem pogania to wszystko możliwe. |
|
|
~~bera | |
|
|
Ja sie tam na Jole wybieram ale bedzie czad nie z tej ziemi i juz nawet pudelek o tym pisze ale bedzie smiech jak jeszcze z koniem wyjdzie musze miec zdjecie
|
|
|
~~jogi | |
|
|
Ale bedzie zianie z Joli w planecie no tego sie nie spodziewalem ze ja zaprosza ladny odlot
|
|
|
~~nona | |
|
|
Jolą R. to "zjawisko".kto ją zobaczy a nie daj Boże posłucha....to już dla niego/niej świat NEVER..NEVER nie bedzie wyglądał tak samo
ale....przyjemnych WALENTYNEK...z JOLĄ .... |
|
|
~~rudolf | |
|
|
Ale numery spoko mam nadzieje ze bedzie jej konik ale walentynki a moze mnie wybierze ale bedzie czad wtedy ..... musze roze jej kupic hahahhahahaha
|
|
|