|
|
|
poszukuję kogoś lub firmy kto podejmie się wycięcia drzewa, mam pozwolenie. Proszę o jakieś namiary
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na jakiej działce jest to drzewo,jakie duże i ewentualnie w jakiej odledlości od budynków?
|
|
|
|
|
http://www.serwisdrzewny.com/
firma ze Stalowej Woli, polecam profesjonaliści |
|
|
|
|
nie poloecam firmy serwisdrzewny właściciel cwaniaczek i zedrze niemiłosiernie. Znam kogoś kto pracuje w lesie napisz na priw
|
|
|
|
|
Witam moge podjac sie wycinki tych drzew.Posiadam takie uprawnienia.Prosze o podanie nr kontaktowego w celu uzgodnienia i wyceny.
|
|
|
|
|
CYTAT nie poloecam firmy serwisdrzewny właściciel cwaniaczek i zedrze niemiłosiernie. Znam kogoś kto pracuje w lesie napisz na priw Nie moge podzelic Twoje opinii. Korzystałam z ich usług bardzo profesjonalni i wcale nie zdzierają jak za zboże, poza tym sumienni i terminowi! Widać,ze znaja się na tym co robią w przeciwieństwie do Ciebie |
|
|
|
|
kottir a skad wiesz czym ja sie zajmuje? i nie napisałem że nie są profesjonalistami tylko że są drodzy...no ale fakt słowo "drogi" jest względne
|
|
|
|
|
Potrzebuje fachowców od wycinki drzew, duże ciężkie i wysokie stare drzewa same się mogą rozsypać przy wycince więc potrzebna firma z papierami i sprzętem bo niebezpiecznie jest. Ktoś ostatnio korzystał?
Moderowano przez: magpie Zapraszam do działu ogłoszeń
|
|